Bemutatkozó           Sajtófigyelő           Hírek-aktualitások           Képgaléria
2017. december 16. szombat -   Etelka, Aletta napja van - holnap Lázár, Olimpia napja lesz.         Sajtófigyelő

A folyékony kenyér jegyében
A mai napon sörcsapolóversenytől a kefirbirkózásig
2001. 08. 31. 19:45

Varga Zoltán, a békéscsabai Kvasz András Repülő- és Ejtőernyős Egyesület versenyzője sikeresen ért földet ejtőernyővel és az első hordó Kaiserrel tegnap délután, így kezdetét vehette az I. Csabai Sörfesztivál. 

Nagy a sátor, jó a buli, hideg a sör - fogalmaztak többen is a folyékony kenyér jegyében zajló rendezvénysorozat nyitónapján. Lapunk és a főszervezők - a Bora Kft., valamint az Expo-team Kft. - felhívására jelentkező megyei tehetségek is színpadra léptek, többek között a nagybánhegyesi Szőke Mihály és a szarvasi Bencsik Attila énekelt, a sarkadi Farkas Zsanett táncolt. A sörfesztivált hivatalosan Végh László, Békéscsaba országgyűlési képviselője nyitotta meg.Ma is változatos program várja délután három órától a városi sportcsarnokhoz, a 2500 négyzetméteres sörsátorba kilátogatókat. Látható és hallható lesz újra Békéscsabán Hevesi Tamás, fellép a lányok kedvence, Krisz Rudi, valamint nem csak a férfiak figyelmébe ajánlják Anita műsorát.


Soproni Ászok sörcsapolóversenyt is rendeznek ma 17 órakor a színpadon, az indulók között csabai alpolgármesterekkel, színművészekkel, újságírókkal és ismert közéleti személyiségekkel. A zsűri elnöke Kiss Árpád, a Brau Union Hungária Sörgyárak Rt. területi igazgatója. Későn este, Magyarországon először négy harcias amazon egy kefirrel töltött medencében birkózik egymással. A programok közben pedig lehet hörpinteni a söröket, hogy minél nagyobb eséllyel indulhassanak a nedű szerelmesei a vasárnapi Sörpocak Szépe választáson.  Forrás: Békés Megyei Hírlap 

Vissza a cikkekhez
Web oldal készítés - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztés
Programozás


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt.
Szeszesital fogyasztását 18 év alatt nem ajánljuk.

Kérjük, adja meg életkorát!
Oldal elhagyása