Bemutatkozů           Sajtůfigyelű           HŪrek-aktualitŠsok           Kťpgalťria
2018. szeptember 24. hťtfű -   Gellťrt, Mercťdesz napja van - holnap Eufrozina, Kende napja lesz.         







Sajtůfigyelű

A folyékony kenyér jegyében
A mai napon s√∂rcsapol√≥versenytõl a kefirbirk√≥z√°sig
2001. 08. 31. 19:45

Varga Zolt√°n, a b√©k√©scsabai Kvasz Andr√°s Rep√ľlõ- √©s Ejtõernyõs Egyes√ľlet versenyzõje sikeresen √©rt f√∂ldet ejtõernyõvel √©s az elsõ hord√≥ Kaiserrel tegnap d√©lut√°n, √≠gy kezdet√©t vehette az I. Csabai S√∂rfesztiv√°l. 

Nagy a s√°tor, j√≥ a buli, hideg a s√∂r - fogalmaztak t√∂bben is a foly√©kony keny√©r jegy√©ben zajl√≥ rendezv√©nysorozat nyit√≥napj√°n. Lapunk √©s a fõszervezõk - a Bora Kft., valamint az Expo-team Kft. - felh√≠v√°s√°ra jelentkezõ megyei tehets√©gek is sz√≠npadra l√©ptek, t√∂bbek k√∂z√∂tt a nagyb√°nhegyesi Szõke Mih√°ly √©s a szarvasi Bencsik Attila √©nekelt, a sarkadi Farkas Zsanett t√°ncolt. A s√∂rfesztiv√°lt hivatalosan V√©gh L√°szl√≥, B√©k√©scsaba orsz√°ggyûl√©si k√©pviselõje nyitotta meg.



Ma is v√°ltozatos program v√°rja d√©lut√°n h√°rom √≥r√°t√≥l a v√°rosi sportcsarnokhoz, a 2500 n√©gyzetm√©teres s√∂rs√°torba kil√°togat√≥kat. L√°that√≥ √©s hallhat√≥ lesz √ļjra B√©k√©scsab√°n Hevesi Tam√°s, fell√©p a l√°nyok kedvence, Krisz Rudi, valamint nem csak a f√©rfiak figyelm√©be aj√°nlj√°k Anita mûsor√°t.


Soproni √Āszok s√∂rcsapol√≥versenyt is rendeznek ma 17 √≥rakor a sz√≠npadon, az indul√≥k k√∂z√∂tt csabai alpolg√°rmesterekkel, sz√≠nmûv√©szekkel, √ļjs√°g√≠r√≥kkal √©s ismert k√∂z√©leti szem√©lyis√©gekkel. A zsûri eln√∂ke Kiss √Ārp√°d, a Brau Union Hung√°ria S√∂rgy√°rak Rt. ter√ľleti igazgat√≥ja. K√©sõn este, Magyarorsz√°gon elõsz√∂r n√©gy harcias amazon egy kefirrel t√∂lt√∂tt medenc√©ben birk√≥zik egym√°ssal. A programok k√∂zben pedig lehet h√∂rpinteni a s√∂r√∂ket, hogy min√©l nagyobb es√©llyel indulhassanak a nedû szerelmesei a vas√°rnapi S√∂rpocak Sz√©pe v√°laszt√°son.



  ForrŠs: B√©k√©s Megyei H√≠rlap 

Vissza a cikkekhez












Web oldal kťszŪtťs - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztťs
ProgramozŠs


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkŲtelezett a kulturŠlt italfogyasztŠs irŠnt.
Szeszesital fogyasztŠsŠt 18 ťv alatt nem ajŠnljuk.

KťrjŁk, adja meg ťletkorŠt!
Oldal elhagyŠsa