Bemutatkozů           Sajtůfigyelű           HŪrek-aktualitŠsok           Kťpgalťria
2018. szeptember 24. hťtfű -   Gellťrt, Mercťdesz napja van - holnap Eufrozina, Kende napja lesz.         Sajtůfigyelű

Borvigadalom és Vásár Békéscsabán immáron negyedszer
2005. 09. 10. 11:24

Ahogy Tokajr√≥l a j√≥ bor, Kalocs√°r√≥l a paprika, Mak√≥r√≥l a hagyma, √ļgy B√©k√©scsab√°r√≥l a Csabai kolb√°sz jut sokaknak esz√©be. Az ehhez kapcsol√≥d√≥ Csabai Kolb√°szfesztiv√°lt imm√°ron kilencedik alaklommal rendezik meg 2005.okt√≥ber 20-23. k√∂z√∂tt.  

Eme nagysikerû a maga nem√©ben p√°ratlan gasztron√≥miai √©s kultur√°lis rendezv√©nysorozatot, melyre minden √©vben t√∂bb t√≠zezer l√°togat√≥ k√≠v√°ncsi, az orsz√°gban szinte mindenki ismeri, de a k√ľlf√∂ldiek sz√°m√°ra is egyre n√©pszerûbb. 2004-ben a hazai l√°togat√≥kon k√≠v√ľl n√©met, szlov√°k, erd√©lyi, rom√°n, jap√°n, izraeli √©s egy√©b k√ľlf√∂ldi vend√©gek is r√©szt vettek. A nagykereskedelemmel foglalkoz√≥, a minõs√©gi italok ter√ľlet√©n komoly k√≠n√°lattal rendelkezõ Bora-Patrick Kft-nek √©s a Trix Expo Kft-nek, - amely a rendezv√©nynek helyet ad√≥ Sportcsarnok √ľzemeltetõje- k√∂sz√∂nhetõen imm√°ron negyedszer rendezik meg a Borvigadalom √©s V√°s√°r elnevez√©sû nagysikerû programot a fesztiv√°l keretein bel√ľl.Az alapgondolat az volt a Borvigadalom √©s V√°s√°r szervezõin√©l, hogy az Alf√∂ld√∂n, mely r√©gi√≥ k√∂ztudottan nem a minõs√©gi borok vid√©ke, n√©pszerûs√≠ts√©k ezen nedûket, s felh√≠vj√°k a figyelmet a bor √©s a gasztron√≥mia kapcsolat√°nak fontoss√°g√°ra, ugyanis j√≥ bor n√©lk√ľl egy igazi diszn√≥toros elk√©pzelhetetlen. A Borvigadalom egy 2000 n√©gyzetm√©teres s√°torban ker√ľl megrendez√©sre, ahol a tavalyi √©vben is 35 ki√°ll√≠t√≥ vonult fel: kis√©s nagyobb c√©gek mellett a csal√°di pinc√©szetek is k√©pviselik magukat a legjobb boraikkal. Fontos szempont volt a szervezõk r√©sz√©rõl, hogy Magyarorsz√°g mindegyik borvid√©ke k√©pviselve legyen.

 

Amennyiben az √Ėn bor√°szata sz√°m√°ra is felkeltett√ľk az √©rdeklõd√©st √©s jelentkezni szeretne ki√°ll√≠t√≥k√©nt, √ļgy az info@borapatrick.hu e-mail c√≠men, ill. a 66/529-640 (15 mell√©k)-en √©rdeklõdhet a r√©szv√©teli felt√©telekrõl! A rengeteg √©rdeklõdõ miatt hajnalig nyitva tart√≥ nagys√°torban folyamatosan mulat√≥s zen√©vel sz√≥rakoztatj√°k a nagyk√∂z√∂ns√©get, √≠gy a j√≥ hangulat garant√°lt. A hagyom√°nyoknak megfelelõen id√©n is a rendezv√©ny elsõ napj√°n rendezik meg a ki√°ll√≠tott borok k√∂z√∂tt tokaji, feh√©r, ros√© √©s v√∂r√∂s kateg√≥ri√°ban a borversenyt, m√≠g a m√°sodik √©s harmadik napon j√≥t√©konys√°gi bor-√©s kolb√°sz√°rver√©st rendeznek: Ezen rendezv√©ny egyed√ľl√°ll√≥ √©s p√°ratlan a maga nem√©ben, hiszen sehol a vil√°gon nem rendeztek m√©g ilyen k√ľl√∂nleges gasztron√≥miai licitet. A Bora-Patrick Kft. szakemberei az idei √©vben is √≠g√©retet tettek, hogy sz√°mtalan meglepet√©ssel √©s bork√ľl√∂nlegess√©ggel v√°rj√°k a rendezv√©nyre ell√°togat√≥kat.  ForrŠs: Bor √©s Vil√°g 

Vissza a cikkekhez
Web oldal kťszŪtťs - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztťs
ProgramozŠs


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkŲtelezett a kulturŠlt italfogyasztŠs irŠnt.
Szeszesital fogyasztŠsŠt 18 ťv alatt nem ajŠnljuk.

KťrjŁk, adja meg ťletkorŠt!
Oldal elhagyŠsa