Bemutatkozó           Sajtófigyelő           Hírek-aktualitások           Képgaléria
2017. december 16. szombat -   Etelka, Aletta napja van - holnap Lázár, Olimpia napja lesz.         Sajtófigyelő

Borvigadalom és Vásár Békéscsabán immáron negyedszer
2005. 09. 10. 11:24

Ahogy Tokajról a jó bor, Kalocsáról a paprika, Makóról a hagyma, úgy Békéscsabáról a Csabai kolbász jut sokaknak eszébe. Az ehhez kapcsolódó Csabai Kolbászfesztivált immáron kilencedik alaklommal rendezik meg 2005.október 20-23. között.  

Eme nagysikerű a maga nemében páratlan gasztronómiai és kulturális rendezvénysorozatot, melyre minden évben több tízezer látogató kíváncsi, az országban szinte mindenki ismeri, de a külföldiek számára is egyre népszerűbb. 2004-ben a hazai látogatókon kívül német, szlovák, erdélyi, román, japán, izraeli és egyéb külföldi vendégek is részt vettek. A nagykereskedelemmel foglalkozó, a minőségi italok területén komoly kínálattal rendelkező Bora-Patrick Kft-nek és a Trix Expo Kft-nek, - amely a rendezvénynek helyet adó Sportcsarnok üzemeltetője- köszönhetően immáron negyedszer rendezik meg a Borvigadalom és Vásár elnevezésű nagysikerű programot a fesztivál keretein belül.Az alapgondolat az volt a Borvigadalom és Vásár szervezőinél, hogy az Alföldön, mely régió köztudottan nem a minőségi borok vidéke, népszerűsítsék ezen nedűket, s felhívják a figyelmet a bor és a gasztronómia kapcsolatának fontosságára, ugyanis jó bor nélkül egy igazi disznótoros elképzelhetetlen. A Borvigadalom egy 2000 négyzetméteres sátorban kerül megrendezésre, ahol a tavalyi évben is 35 kiállító vonult fel: kisés nagyobb cégek mellett a családi pincészetek is képviselik magukat a legjobb boraikkal. Fontos szempont volt a szervezők részéről, hogy Magyarország mindegyik borvidéke képviselve legyen.

 

Amennyiben az Ön borászata számára is felkeltettük az érdeklődést és jelentkezni szeretne kiállítóként, úgy az info@borapatrick.hu e-mail címen, ill. a 66/529-640 (15 mellék)-en érdeklődhet a részvételi feltételekről! A rengeteg érdeklődő miatt hajnalig nyitva tartó nagysátorban folyamatosan mulatós zenével szórakoztatják a nagyközönséget, így a jó hangulat garantált. A hagyományoknak megfelelően idén is a rendezvény első napján rendezik meg a kiállított borok között tokaji, fehér, rosé és vörös kategóriában a borversenyt, míg a második és harmadik napon jótékonysági bor-és kolbászárverést rendeznek: Ezen rendezvény egyedülálló és páratlan a maga nemében, hiszen sehol a világon nem rendeztek még ilyen különleges gasztronómiai licitet. A Bora-Patrick Kft. szakemberei az idei évben is ígéretet tettek, hogy számtalan meglepetéssel és borkülönlegességgel várják a rendezvényre ellátogatókat.  Forrás: Bor és Világ 

Vissza a cikkekhez
Web oldal készítés - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztés
Programozás


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt.
Szeszesital fogyasztását 18 év alatt nem ajánljuk.

Kérjük, adja meg életkorát!
Oldal elhagyása