Bemutatkozů           Sajtůfigyelű           HŪrek-aktualitŠsok           Kťpgalťria
2018. szeptember 24. hťtfű -   Gellťrt, Mercťdesz napja van - holnap Eufrozina, Kende napja lesz.         Sajtůfigyelű

Chris Norman, a Smokie énekese koncertezik a sörfesztiválon
2010. 05. 14. 14:50
M√°r nagy az √©rdeklõd√©s a j√ļnius 8-ai, b√©k√©scsabai fell√©p√©sre, √©rdemes mihamarabb beszerezni a bel√©põtA jubileumi, X. Csabai S√∂rfesztiv√°l √©s Cs√ľl√∂kpar√°d√©t rendezik meg id√©n j√ļnius 8—13. k√∂z√∂tt a b√©k√©scsabai sportcsarnokban √©s k√∂rny√©k√©n. A j√ļnius 8-ai, 0. nap igazi szenz√°ci√≥t k√≠n√°l, Chris Norman (a Smokie egykori √©nekese) √©s egy√ľttese l√©p sz√≠npadra. M√°r most nagy az √©rdeklõd√©s a koncert ir√°nt, hiszen ilyen vil√°gszt√°rt ritk√°n siker√ľl B√©k√©scsab√°ra hozni. Jegyek elõv√©telben a Concert&Media h√°l√≥zat√°ban (info: +36-1-222-1313), a Libri K√∂nyv√°ruh√°zakban, az ismert jegyp√©nzt√°rakban √©s a B√©k√©scsabai Tourinform-irod√°ban kaphat√≥k.                            
Internetes jegyrendelés:
http://www.jegyelado.hu/index.php?page=rendezvenyek&rid=3940. A jegy elõv√©telben 3 ezer, a helysz√≠nen megv√°s√°rolva 3500 forint. Ez j√≥val alatta van a budapesti, 10 ezer forint feletti jegy√°raknak.  
Chris Norman a '70-es évek brit sikercsapatának, a
Smokie-nak az √©nekese, git√°rosa volt. Egy√ľttes√©vel 1973—1978 k√∂z√∂tt tucatnyi dallal szerepelt a sl√°gerlist√°kon. A '80-as √©vek √≥ta rendszeresen hol kil√©p az egy√ľttesbõl, hol visszat√©r. K√∂zben sikerrel egyengeti sz√≥l√≥karrierj√©t. Elsõ nagy sz√≥l√≥sikere egy duettdal: Suzi Quatr√≥val √©nekelte el az √Ėsszegabalyodva c√≠mû dalt. Legsikeresebb sz√≥l√≥albuma a Some hearts are diamonds, a legnagyobb sikert a Midnight Lady aratta, amely elsõ helyezett lett a n√©met Top 100-on. A s√∂rfesztiv√°lon a k√ľlf√∂ldi szt√°relõad√≥k k√∂z√ľl fell√©p a Saragossa Band is. Term√©szetesen a cs√ľl√∂kp√∂rk√∂ltfõzõ versenyt is megtartj√°k, √ļjdons√°g, hogy ezenk√≠v√ľl szabadtûz√∂n k√©sz√ľlt cs√ľlk√∂s √©tellel is versenyezhetnek a csapatok. A szlov√°k hagyom√°nyokra tekintettel sztrapacskak√©sz√≠tõ versenyt is tartanak, ehhez a nevezõk egy-egy f√ľst√∂lt cs√ľlk√∂t kapnak. A versenyek jelentkez√©si lapjai let√∂lthetõk a www.csabaisorfesztival.hu oldalr√≥l, √©s itt megtal√°lhat√≥ a X. Csabai S√∂rfesztiv√°l √©s Cs√ľl√∂kpar√°d√© teljes programja is.  ForrŠs: B√©k√©s Megyei H√≠rlap 

Vissza a cikkekhez
Web oldal kťszŪtťs - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztťs
ProgramozŠs


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkŲtelezett a kulturŠlt italfogyasztŠs irŠnt.
Szeszesital fogyasztŠsŠt 18 ťv alatt nem ajŠnljuk.

KťrjŁk, adja meg ťletkorŠt!
Oldal elhagyŠsa