Bemutatkozó           Sajtófigyelő           Hírek-aktualitások           Képgaléria
2017. december 16. szombat -   Etelka, Aletta napja van - holnap Lázár, Olimpia napja lesz.         Sajtófigyelő

Chris Norman, a Smokie énekese koncertezik a sörfesztiválon
2010. 05. 14. 14:50
Már nagy az érdeklődés a június 8-ai, békéscsabai fellépésre, érdemes mihamarabb beszerezni a belépőtA jubileumi, X. Csabai Sörfesztivál és Csülökparádét rendezik meg idén június 8—13. között a békéscsabai sportcsarnokban és környékén. A június 8-ai, 0. nap igazi szenzációt kínál, Chris Norman (a Smokie egykori énekese) és együttese lép színpadra. Már most nagy az érdeklődés a koncert iránt, hiszen ilyen világsztárt ritkán sikerül Békéscsabára hozni. Jegyek elővételben a Concert&Media hálózatában (info: +36-1-222-1313), a Libri Könyváruházakban, az ismert jegypénztárakban és a Békéscsabai Tourinform-irodában kaphatók.                            
Internetes jegyrendelés:
http://www.jegyelado.hu/index.php?page=rendezvenyek&rid=3940. A jegy elővételben 3 ezer, a helyszínen megvásárolva 3500 forint. Ez jóval alatta van a budapesti, 10 ezer forint feletti jegyáraknak.  
Chris Norman a '70-es évek brit sikercsapatának, a
Smokie-nak az énekese, gitárosa volt. Együttesével 1973—1978 között tucatnyi dallal szerepelt a slágerlistákon. A '80-as évek óta rendszeresen hol kilép az együttesből, hol visszatér. Közben sikerrel egyengeti szólókarrierjét. Első nagy szólósikere egy duettdal: Suzi Quatróval énekelte el az Összegabalyodva című dalt. Legsikeresebb szólóalbuma a Some hearts are diamonds, a legnagyobb sikert a Midnight Lady aratta, amely első helyezett lett a német Top 100-on. A sörfesztiválon a külföldi sztárelőadók közül fellép a Saragossa Band is. Természetesen a csülökpörköltfőző versenyt is megtartják, újdonság, hogy ezenkívül szabadtűzön készült csülkös étellel is versenyezhetnek a csapatok. A szlovák hagyományokra tekintettel sztrapacskakészítő versenyt is tartanak, ehhez a nevezők egy-egy füstölt csülköt kapnak. A versenyek jelentkezési lapjai letölthetők a www.csabaisorfesztival.hu oldalról, és itt megtalálható a X. Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé teljes programja is.  Forrás: Békés Megyei Hírlap 

Vissza a cikkekhez
Web oldal készítés - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztés
Programozás


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt.
Szeszesital fogyasztását 18 év alatt nem ajánljuk.

Kérjük, adja meg életkorát!
Oldal elhagyása