Bemutatkozó           Sajtófigyelő           Hírek-aktualitások           Képgaléria
2018. szeptember 18. kedd -   Diána napja van - holnap Vilhelmina napja lesz.         Sajtófigyelő

KĂ©t nap mĂşlva kezdõdik a Várkerti Vigasságok
2010. 08. 11. 10:34
Már csak kĂ©t nap Ă©s kezdõdik a vasárnapig tartĂł gyulai Várkerti vigasságok, melyen az õshonos magyar állatok — pĂ©ldául mangalica Ă©s szĂĽrkemarha — hĂşsábĂłl kĂ©szĂĽlt Ă©telek mellĂ© koncerteket is kĂ­nálnak a szervezõk.

A nyitĂłnapon fellĂ©p a Gyulai Big Band, a vendĂ©g Pájer András. õket a Hooligans Ă©lõkoncertje követi. Szombaton Bereczki Zoltán Ă©s Szinetár DĂłra musical duettmûsorát láthatják Ă©s hallhatják a megjelentek. Az Antovszki Band 19 Ăłrakor lĂ©p szĂ­npadra, a Besh O Drom Ă©lõkoncertjĂ©vel zárul az aznapi program. Vasárnap a Mediterrán zenekar szĂłrakoztatja a megjelenteket a gyulai Várkertben hagyományosan megrendezendõ programon.
PĂ©nteken borrendi felvonulás Ă©s lovagavatási ceremĂłnia is lesz, szombaton tartják a mangalica hĂşsábĂłl kĂ©szĂĽlt Ă©telkĂĽlönlegessĂ©gek fõzõversenyĂ©t, vasárnap a Harruckern-fesztivál keretĂ©ben Benke Laci bácsi irányĂ­tásával ezerliteres bográcsban fõznek a Harruckern János Közoktatási IntĂ©zmĂ©ny tanulĂłi. A Gyulai Hentesek Hagyományõrzõ EgyesĂĽlete szintĂ©n 15-Ă©n dĂ©lelõtt látványos birkasĂĽtĂ©st rendez.
s

Bõvebb informáciĂł a
www.varkertivigassagok.hu weboldalon, a +36-30/458-8481-es telefonszámon.  Forrás: BĂ©kĂ©s Megyei HĂ­rlap 

Vissza a cikkekhez
Web oldal készítés - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztés
Programozás


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt.
Szeszesital fogyasztását 18 év alatt nem ajánljuk.

Kérjük, adja meg életkorát!
Oldal elhagyása