Bemutatkozó           Sajtófigyelő           Hírek-aktualitások           Képgaléria
2017. december 16. szombat -   Etelka, Aletta napja van - holnap Lázár, Olimpia napja lesz.         Sajtófigyelő

Háromszáz csapat gyúr az idei Csabai Kolbászfesztiválon
2004. október 21-24.
2004. 10. 24. 15:13
Az idei, immáron nyolcadik Csabai Kolbászfesztivál ismét csúcsokat dönt. Minden eddiginél több csapat gyúrja a frisskolbászt a rendezvény zárónapján, október 24-én, valamint most nevezett a legtöbb csapat az ifjúsági terítési és a szakácsversenyre.

A Csabai kolbásznak híres a neve, mert minden csabainak benne a szíve. Idén is felcsendül a Csabai kolbászdal a megyeszékhelyi sportcsarnokban és környékén, a nyolcadik kolbászfesztivál tiszteletére.

Természetesen mindig érdekes, hogy milyen hírességek, közismert személyisek jelennek meg aktív résztvevőként a kolbászfesztiválon. Nos, idén eljön többek között Csáky Pál szlovák miniszterelnök-helyettes, Kovács Kokó István profi bokszvilágbajnok, Besenyei Péter műrepülő világbajnok, Parragh László, a Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, Szabó Zoltán (Topi) és Molnár Gábor (Bagira) MIG 29-es vadászpilóták, Pálffy István televíziós személyiség, Ezüst György festőművész, Farkasházy Tivadar humorista.

Ami még mindenképpen fontos tudnivaló az október 21-24. közötti kolbászfesztiválhoz: ismét lesz méteres kolbász a Csabahús jóvoltából, mezőgazdasági és élelmiszer-ipari kiállítás 1500 négyzetméteren, 65-70 bemutatkozó részvételével, borvigadalom, valamint újdonságként városnéző kisvonat is.


  Forrás: Békés Megyei Hírlap 

Vissza a cikkekhez
Web oldal készítés - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztés
Programozás


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt.
Szeszesital fogyasztását 18 év alatt nem ajánljuk.

Kérjük, adja meg életkorát!
Oldal elhagyása