Bemutatkozó           Sajtófigyelő           Hírek-aktualitások           Képgaléria
2018. szeptember 18. kedd -   Diána napja van - holnap Vilhelmina napja lesz.         Sajtófigyelő

Háromszáz csapat gyúr az idei Csabai Kolbászfesztiválon
2004. oktĂłber 21-24.
2004. 10. 24. 15:13
Az idei, immáron nyolcadik Csabai Kolbászfesztivál ismét csúcsokat dönt. Minden eddiginél több csapat gyúrja a frisskolbászt a rendezvény zárónapján, október 24-én, valamint most nevezett a legtöbb csapat az ifjúsági terítési és a szakácsversenyre.

A Csabai kolbásznak híres a neve, mert minden csabainak benne a szíve. Idén is felcsendül a Csabai kolbászdal a megyeszékhelyi sportcsarnokban és környékén, a nyolcadik kolbászfesztivál tiszteletére.

TermĂ©szetesen mindig Ă©rdekes, hogy milyen hĂ­ressĂ©gek, közismert szemĂ©lyisek jelennek meg aktĂ­v rĂ©sztvevõkĂ©nt a kolbászfesztiválon. Nos, idĂ©n eljön többek között Csáky Pál szlovák miniszterelnök-helyettes, Kovács KokĂł István profi bokszvilágbajnok, Besenyei PĂ©ter mûrepĂĽlõ világbajnok, Parragh LászlĂł, a Kereskedelmi Ă©s Iparkamara elnöke, SzabĂł Zoltán (Topi) Ă©s Molnár Gábor (Bagira) MIG 29-es vadászpilĂłták, Pálffy István televĂ­ziĂłs szemĂ©lyisĂ©g, EzĂĽst György festõmûvĂ©sz, Farkasházy Tivadar humorista.

Ami mĂ©g mindenkĂ©ppen fontos tudnivalĂł az oktĂłber 21-24. közötti kolbászfesztiválhoz: ismĂ©t lesz mĂ©teres kolbász a CsabahĂşs jĂłvoltábĂłl, mezõgazdasági Ă©s Ă©lelmiszer-ipari kiállĂ­tás 1500 nĂ©gyzetmĂ©teren, 65-70 bemutatkozĂł rĂ©szvĂ©telĂ©vel, borvigadalom, valamint ĂşjdonságkĂ©nt városnĂ©zõ kisvonat is.


  Forrás: BĂ©kĂ©s Megyei HĂ­rlap 

Vissza a cikkekhez
Web oldal készítés - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztés
Programozás


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt.
Szeszesital fogyasztását 18 év alatt nem ajánljuk.

Kérjük, adja meg életkorát!
Oldal elhagyása