Bemutatkozů           Sajtůfigyelű           HŪrek-aktualitŠsok           Kťpgalťria
2018. szeptember 24. hťtfű -   Gellťrt, Mercťdesz napja van - holnap Eufrozina, Kende napja lesz.         Sajtůfigyelű

III. Csabai Borvigadalom és Vásár
2004. 10. 24. 06:22
A Csabai Kolb√°szfesztiv√°lt m√°r sehol nem kell bemutatni az orsz√°gban, s k√ľlf√∂ld√∂n is egyre t√∂bben ismerik ezt a maga nem√©ben p√°ratlan gasztron√≥miai rendezv√©nysorozatot, melyre minden √©vben t√∂bb t√≠zezren l√°togatnak el. A Bora- Patrick Kft.-nek k√∂sz√∂nhetõen kibõv√ľlt a Borvigadalom √©s V√°s√°rral, amely id√©n harmadik alkalommal ker√ľl megrendez√©sre.


A szervezõk c√©lja a Borvigadalommal az volt, hogy az Alf√∂ld√∂n, mely r√©gi√≥ k√∂ztudottan nem a minõs√©gi borok vid√©ke, n√©pszerûs√≠ts√©k ezen nedûket, s felh√≠vj√°k a figyelmet a bor √©s a gasztron√≥mia kapcsolat√°nak fontoss√°g√°ra, ami egy-egy diszn√≥torn√°l sem hanyagolhat√≥ el, sõt...

Id√©n a Borvigadalom √©s V√°s√°r a v√°rosi sportcsarnok ter√ľlet√©n egy 2000m2-es fedett s√°torban ker√ľl megrendez√©sre, amely biztos√≠tja a nagy l√°togatotts√°got √©s a l√°tv√°nyos megjelen√©st.

Az idei √©vben t√∂bb mint 20 ki√°ll√≠t√≥ v√°rhat√≥, akik Magyarorsz√°g k√ľl√∂nb√∂zõ borvid√©keirõl √©rkeznek hozz√°nk. Ki√°ll√≠t√≥ink a teljess√©g ig√©nye n√©lk√ľl- Cs√°nyi Pinc√©szet, Zwack Borh√°z, Tokaj Kereskedõh√°z Rt, de a l√°togat√≥k megtal√°lj√°k a Szeremley Huba nev√©vel f√©mjelzett borokat is.

A sz√≠npadon ism√©t a kultur√°lis elõad√≥k√© a fõszerep, akik a j√≥ hangulatr√≥l gondoskodnak. 2004-ben is a ki√°ll√≠tott borok k√∂z√∂tt feh√©r, v√∂r√∂s √©s tokaji kateg√≥ri√°ban versenyt rendez√ľnk neves bor√°szok zsûriz√©se mellett, valamint j√≥t√©konys√°gi bor√°rver√©st tarunk. Ut√≥bbin igazi kuri√≥zumok lelnek gazd√°ra.

Ha √Ėn sem akar lemaradni e p√°ratlan gasztron√≥miai √©lm√©nyrõl, l√°togasson el s√°trunkba a 2004. okt√≥ber 21-24 k√∂z√∂tt megrendezett Csabai Kolb√°szfesztiv√°l ideje alatt!

PINC√ČSZETEK FIGYELEM!

Lehetõs√©g van r√©szt venni a Csabai Kolb√°szfesztiv√°lon mint borforgalmaz√≥, bortermelõ ki√°ll√≠t√≥! Amennyiben a fent le√≠rtak felkeltett√©k √©rdeklõd√©s√©t tov√°bbi inform√°ci√≥k√©rt h√≠vja a 06-30-436-69-71-es telefonsz√°mot, vagy k√ľldj√∂n mailt az info@bora-patrick.hu c√≠mre!


Vissza a cikkekhez
Web oldal kťszŪtťs - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztťs
ProgramozŠs


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkŲtelezett a kulturŠlt italfogyasztŠs irŠnt.
Szeszesital fogyasztŠsŠt 18 ťv alatt nem ajŠnljuk.

KťrjŁk, adja meg ťletkorŠt!
Oldal elhagyŠsa