Bemutatkozó           Sajtófigyelő           Hírek-aktualitások           Képgaléria
2017. december 16. szombat -   Etelka, Aletta napja van - holnap Lázár, Olimpia napja lesz.         Sajtófigyelő

III. Csabai Borvigadalom és Vásár
2004. 10. 24. 06:22
A Csabai Kolbászfesztivált már sehol nem kell bemutatni az országban, s külföldön is egyre többen ismerik ezt a maga nemében páratlan gasztronómiai rendezvénysorozatot, melyre minden évben több tízezren látogatnak el. A Bora- Patrick Kft.-nek köszönhetően kibővült a Borvigadalom és Vásárral, amely idén harmadik alkalommal kerül megrendezésre.


A szervezők célja a Borvigadalommal az volt, hogy az Alföldön, mely régió köztudottan nem a minőségi borok vidéke, népszerűsítsék ezen nedűket, s felhívják a figyelmet a bor és a gasztronómia kapcsolatának fontosságára, ami egy-egy disznótornál sem hanyagolható el, sőt...

Idén a Borvigadalom és Vásár a városi sportcsarnok területén egy 2000m2-es fedett sátorban kerül megrendezésre, amely biztosítja a nagy látogatottságot és a látványos megjelenést.

Az idei évben több mint 20 kiállító várható, akik Magyarország különböző borvidékeiről érkeznek hozzánk. Kiállítóink a teljesség igénye nélkül- Csányi Pincészet, Zwack Borház, Tokaj Kereskedőház Rt, de a látogatók megtalálják a Szeremley Huba nevével fémjelzett borokat is.

A színpadon ismét a kulturális előadóké a főszerep, akik a jó hangulatról gondoskodnak. 2004-ben is a kiállított borok között fehér, vörös és tokaji kategóriában versenyt rendezünk neves borászok zsűrizése mellett, valamint jótékonysági borárverést tarunk. Utóbbin igazi kuriózumok lelnek gazdára.

Ha Ön sem akar lemaradni e páratlan gasztronómiai élményről, látogasson el sátrunkba a 2004. október 21-24 között megrendezett Csabai Kolbászfesztivál ideje alatt!

PINCÉSZETEK FIGYELEM!

Lehetőség van részt venni a Csabai Kolbászfesztiválon mint borforgalmazó, bortermelő kiállító! Amennyiben a fent leírtak felkeltették érdeklődését további információkért hívja a 06-30-436-69-71-es telefonszámot, vagy küldjön mailt az info@bora-patrick.hu címre!


Vissza a cikkekhez
Web oldal készítés - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztés
Programozás


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt.
Szeszesital fogyasztását 18 év alatt nem ajánljuk.

Kérjük, adja meg életkorát!
Oldal elhagyása