Bemutatkozó           Sajtófigyelő           Hírek-aktualitások           Képgaléria
2017. december 16. szombat -   Etelka, Aletta napja van - holnap Lázár, Olimpia napja lesz.         Sajtófigyelő

Öröm a söröm - megnyílt a csabai sörfesztivál
2006. 05. 25. 14:22

A müncheni sörfesztivál haladó hagyományait ápolandó, tegnaptól lényegében megszűnt a félliteres sör Békéscsabán, a városi sportcsarnoknál rendezett hatodik sörfesztiválon. Literes korsókkal járnak-kelnek a megjelentek, és szívják magukba a kultúrát. Vagyis a zenei koncerteket, hozzá pedig a komlószörpöt.Bora Imre és Csanálosi László, a vasárnapig tartó fesztivál főszervezői elmondták: 35 fajta csapolt sör vásárolható és kortyolható literenkénti 400-550 forintos áron a fesztiválon. Két zenei induló is készült a koccintásra, amikor ezeket hallják a sörfesztiválon részt vevők, egymásnak üthetik a krigliket.

- Négy-ötszáz hordó sört biztosítunk a rendezvényre, reméljük, többsége elfogy vasárnapig - ecsetelte Bora Imre. Hozzátette: sörhöz illő ételeket is kínálnak. Így például sörös csülköt és csirkét, valamint új kezdeményezesként zsíroskenyeret lila hagymával.

 A hagyományokhoz hűen tegnap délután ejtőernyősök hozták az első fesztiváli söröshordót. Timár Vince békéscsabai szakosztályvezető elmondta: 6135 ugrás után nem ütközött különösebb nehézségbe a söröshordó „levegős” átadása. És hogy mi várható a sörfesztivál további napjain? Többek között ma este Republic-koncert és B. Tóth László retrodiszkó, pénteken Edda-, szombaton Bikini-koncert.  Forrás: Békés Megyei Hírlap 

Vissza a cikkekhez
Web oldal készítés - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztés
Programozás


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt.
Szeszesital fogyasztását 18 év alatt nem ajánljuk.

Kérjük, adja meg életkorát!
Oldal elhagyása