Bemutatkozů           Sajtůfigyelű           HŪrek-aktualitŠsok           Kťpgalťria
2018. szeptember 24. hťtfű -   Gellťrt, Mercťdesz napja van - holnap Eufrozina, Kende napja lesz.         Sajtůfigyelű

Ihatnak ak√°r a medve bõr√©re is
Folyamatosan figyelemmel kísérik a fogyasztói igényeket, változásokat
2006. 10. 31. 09:43
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. a kilencvenes √©vek elej√©tol foglalkozik jelenlegi profilj√°val, az ital√©rt√©kes√≠t√©ssel. A folyamatos fejlod√©snek k√∂sz√∂nhetoen m√°ra a c√©g a szolg√°ltat√°saival B√©k√©s, illetve J√°sz-Nagykun-Szolnok megye telep√ľl√©sein van jelen. A kft. jelenleg k√©t nagy telephellyel b√ľszk√©lkedhet: egy B√©k√©scsab√°n, amely a teljes logisztikai ell√°t√°st biztos√≠tja, illetve egy T√∂r√∂kszentmikl√≥son, amely egy franchise-telephely, a sz√°ll√≠t√°si k√∂lts√©gek √©s a t√°vols√°gok reduk√°l√°sa miatt. A v√°llalkoz√°s nett√≥ √°rbev√©tele 2005-ben 4,6 milli√°rd forint volt, a 2006-os esztendoben ez v√°rhat√≥an 5,4 milli√°rd forintra n√∂vekszik. H√ļsz telep√ľl√©sen tal√°lhat√≥k meg a v√°llalkoz√°s C+C √ľzletei, ahol nagy- √©s kiskereskedelmi √©rt√©kes√≠t√©s folyik.

A c√©g jelenleg t√≠z ter√ľleti k√©pviselovel dolgozik egy√ľtt. A kft. viszontelad√≥i vevopartnereinek sz√°ma meghaladja a 2000-et, akik t√ļlnyom√≥r√©szt t√∂rzsv√°s√°rl√≥k. A t√∂rzsv√°s√°rl√≥k eg√©sz √©ves pontgyujto akci√≥ban vehetnek r√©szt, pontjaikat az esztendo v√©g√©n aj√°nd√©kt√°rgyakra v√°lthatj√°k be. A k√©t telephelyen emellett lakoss√°gi √©rt√©kes√≠t√©s is folyik. A v√°llalkoz√°s folyamatosan figyeli a fogyaszt√≥i ig√©nyeket, v√°ltoz√°sokat √©s megpr√≥b√°lja ezeket kiel√©g√≠teni. Ennek a c√©lnak a megval√≥s√≠t√°sa √©rdek√©ben nemcsak a fogyaszt√°sn√∂velo prom√≥ci√≥kra, a term√©kv√°laszt√©k bov√≠t√©s√©re, a disztrib√ļci√≥s h√°l√≥zat n√∂vel√©s√©re, valamint a szolg√°ltat√°si sz√≠nvonal emel√©s√©re gondolnak, hanem a kult√ļr√°lt fogyaszt√°s felt√©teleinek a megteremt√©s√©re is.


A c√©g a 2005. √©v folyam√°n bevezette az MSZ EN ISO 9001:2001 minos√©gir√°ny√≠t√°si rendszert. Ez bizony√≠tja azt, hogy olyan term√©keket gy√°rt √©s forgalmaz, amelyek megfelelnek a megrendelok √©s a hat√°lyos szab√°lyoz√°s k√∂vetelm√©nyeinek. A fejlod√©s √©kes jele, hogy a v√°llakoz√°s id√©n fel√ļj√≠tja, √°talak√≠tja C+C √ľzleteit. Ennek a folyamatnak a r√©sze egy egys√©ges arculat, valamint a Magyar Sarok elnevez√©su √ľzletr√©sz kialak√≠t√°sa, ahol a v√°s√°rl√≥k a minos√©gi magyar borok √©s p√°link√°k legnagyobb v√°laszt√©k√°val tal√°lkozhatnak. A t√°rsas√°g c√©lja, hogy megismertesse a fogyaszt√≥kkal a hazai t√°jegys√©gek minos√©gi borait, illetve a hamis√≠tatlan honi p√°link√°kat. N√©h√°ny √≠zel√≠to a teljess√©g ig√©nye n√©lk√ľl: Zsindelyes p√°link√°k, Wunderlich Bor√°szat, √Ārvay Pinc√©szet, Fekete Mih√°ly Endre Pinc√©szete, vagy ak√°r a G√°l Tibor nev√©vel f√©mjelzett borok. Mark√°ns c√©gfiloz√≥fi√°j√°nak k√∂sz√∂nhetoen a Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. neve nemcsak a d√©l-alf√∂ldi r√©gi√≥ban, hanem az eg√©sz orsz√°gban elismertt√© v√°lt. K√∂sz√∂nheto mindez annak, hogy a v√°llalkoz√°s rugalmas, kisz√°ll√≠t√°sait pontosan bonyol√≠tja le, megb√≠zhat√≥ partnernek tekintheto, √©s ezeket a tulajdons√°gokat a c√©g fogyaszt√≥i √©s besz√°ll√≠t√≥i k√ľl√∂n√∂sen nagyra √©rt√©kelik.

 

Színvonalas rendezvényekkel szórakoztatják a Békés megyei közönséget


A minos√©gi fogyaszt√°s elterjed√©s√©t szolg√°lja a hagyom√°nyosan minden √©v okt√≥ber√©ben megrendezett Csabai Borvigadalom √©s V√°s√°r, amely a Csabai kolb√°szfesztiv√°l t√°rsrendezv√©nye. A k√©t rendezv√©ny l√°togat√≥i nemcsak megk√≥stolhatj√°k a m√©lt√°n h√≠res csabai kolb√°szt, de meg√≠zlelhetik az orsz√°g szinte √∂sszes borvid√©k√©nek k√ľl√∂nlegess√©geit is. A borfesztiv√°lon minden esztendoben v√∂r√∂s, feh√©r, ros√© √©s tokaji kateg√≥ri√°ban borversenyt rendeznek, neves bor√°szok zsuriz√©se mellett. A megm√©rettet√©sen a j√≥t√©konykod√°sr√≥l sem feledkeznek meg, bor√°rver√©st tartanak, ahol igazi kuri√≥zumok lelnek gazd√°ra. Id√©n p√©ld√°ul a b√©k√©scsabai R√©thy P√°l k√≥rh√°z gyermekoszt√°ly√°nak aj√°nlott√°k fel a befolyt √∂sszeget. 2001-tol minden √©v m√°jus√°nak utols√≥ het√©ben megrendezik a Csabai S√∂rfesztiv√°lt is, melyen haz√°nk vezeto s√∂rgy√°rt√≥i k√©pviseltetik magukat, √©s n√©pszerus√≠tik term√©keiket. Az √∂tnapos rendezv√©ny alatt mintegy harminc fajta csapolt s√∂rt k√≥stolhatnak meg a l√°togat√≥k, emellett a k√∂z√∂ns√©get √©lo koncertekkel sz√≥rakoztatj√°k.  ForrŠs: B√©k√©s Megyei H√≠rlap 

Vissza a cikkekhez
Web oldal kťszŪtťs - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztťs
ProgramozŠs


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkŲtelezett a kulturŠlt italfogyasztŠs irŠnt.
Szeszesital fogyasztŠsŠt 18 ťv alatt nem ajŠnljuk.

KťrjŁk, adja meg ťletkorŠt!
Oldal elhagyŠsa