Bemutatkozó           Sajtófigyelő           Hírek-aktualitások           Képgaléria
2017. december 16. szombat -   Etelka, Aletta napja van - holnap Lázár, Olimpia napja lesz.         Sajtófigyelő

Ihatnak akár a medve bőrére is
Folyamatosan figyelemmel kísérik a fogyasztói igényeket, változásokat
2006. 10. 31. 09:43
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. a kilencvenes évek elejétol foglalkozik jelenlegi profiljával, az italértékesítéssel. A folyamatos fejlodésnek köszönhetoen mára a cég a szolgáltatásaival Békés, illetve Jász-Nagykun-Szolnok megye településein van jelen. A kft. jelenleg két nagy telephellyel büszkélkedhet: egy Békéscsabán, amely a teljes logisztikai ellátást biztosítja, illetve egy Törökszentmiklóson, amely egy franchise-telephely, a szállítási költségek és a távolságok redukálása miatt. A vállalkozás nettó árbevétele 2005-ben 4,6 milliárd forint volt, a 2006-os esztendoben ez várhatóan 5,4 milliárd forintra növekszik. Húsz településen találhatók meg a vállalkozás C+C üzletei, ahol nagy- és kiskereskedelmi értékesítés folyik.

A cég jelenleg tíz területi képviselovel dolgozik együtt. A kft. viszonteladói vevopartnereinek száma meghaladja a 2000-et, akik túlnyomórészt törzsvásárlók. A törzsvásárlók egész éves pontgyujto akcióban vehetnek részt, pontjaikat az esztendo végén ajándéktárgyakra válthatják be. A két telephelyen emellett lakossági értékesítés is folyik. A vállalkozás folyamatosan figyeli a fogyasztói igényeket, változásokat és megpróbálja ezeket kielégíteni. Ennek a célnak a megvalósítása érdekében nemcsak a fogyasztásnövelo promóciókra, a termékválaszték bovítésére, a disztribúciós hálózat növelésére, valamint a szolgáltatási színvonal emelésére gondolnak, hanem a kultúrált fogyasztás feltételeinek a megteremtésére is.


A cég a 2005. év folyamán bevezette az MSZ EN ISO 9001:2001 minoségirányítási rendszert. Ez bizonyítja azt, hogy olyan termékeket gyárt és forgalmaz, amelyek megfelelnek a megrendelok és a hatályos szabályozás követelményeinek. A fejlodés ékes jele, hogy a vállakozás idén felújítja, átalakítja C+C üzleteit. Ennek a folyamatnak a része egy egységes arculat, valamint a Magyar Sarok elnevezésu üzletrész kialakítása, ahol a vásárlók a minoségi magyar borok és pálinkák legnagyobb választékával találkozhatnak. A társaság célja, hogy megismertesse a fogyasztókkal a hazai tájegységek minoségi borait, illetve a hamisítatlan honi pálinkákat. Néhány ízelíto a teljesség igénye nélkül: Zsindelyes pálinkák, Wunderlich Borászat, Árvay Pincészet, Fekete Mihály Endre Pincészete, vagy akár a Gál Tibor nevével fémjelzett borok. Markáns cégfilozófiájának köszönhetoen a Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. neve nemcsak a dél-alföldi régióban, hanem az egész országban elismertté vált. Köszönheto mindez annak, hogy a vállalkozás rugalmas, kiszállításait pontosan bonyolítja le, megbízható partnernek tekintheto, és ezeket a tulajdonságokat a cég fogyasztói és beszállítói különösen nagyra értékelik.

 

Színvonalas rendezvényekkel szórakoztatják a Békés megyei közönséget


A minoségi fogyasztás elterjedését szolgálja a hagyományosan minden év októberében megrendezett Csabai Borvigadalom és Vásár, amely a Csabai kolbászfesztivál társrendezvénye. A két rendezvény látogatói nemcsak megkóstolhatják a méltán híres csabai kolbászt, de megízlelhetik az ország szinte összes borvidékének különlegességeit is. A borfesztiválon minden esztendoben vörös, fehér, rosé és tokaji kategóriában borversenyt rendeznek, neves borászok zsurizése mellett. A megmérettetésen a jótékonykodásról sem feledkeznek meg, borárverést tartanak, ahol igazi kuriózumok lelnek gazdára. Idén például a békéscsabai Réthy Pál kórház gyermekosztályának ajánlották fel a befolyt összeget. 2001-tol minden év májusának utolsó hetében megrendezik a Csabai Sörfesztivált is, melyen hazánk vezeto sörgyártói képviseltetik magukat, és népszerusítik termékeiket. Az ötnapos rendezvény alatt mintegy harminc fajta csapolt sört kóstolhatnak meg a látogatók, emellett a közönséget élo koncertekkel szórakoztatják.  Forrás: Békés Megyei Hírlap 

Vissza a cikkekhez
Web oldal készítés - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztés
Programozás


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt.
Szeszesital fogyasztását 18 év alatt nem ajánljuk.

Kérjük, adja meg életkorát!
Oldal elhagyása