Bemutatkozů           Sajtůfigyelű           HŪrek-aktualitŠsok           Kťpgalťria
2018. szeptember 24. hťtfű -   Gellťrt, Mercťdesz napja van - holnap Eufrozina, Kende napja lesz.         Sajtůfigyelű

√Ēr√ľletbe kergette a f√©rfiakat Magyarorsz√°g, sõt a vil√°g egyetlen fak√≠rnõje
2004. 06. 01. 08:03

B√©k√©scsaba - √Ēr√ľletbe kergette a f√©rfiakat a s√∂rfesztiv√°lon Magyarorsz√°g egyetlen nõi fak√≠rj√°nak f√ľlledt erotik√°val fûszerezett show-ja.  

A budapesti F√∂ldesi No√©mi (29) a Blikknek el√°rulta, hogy egy indiai fak√≠rt√≥l leste el a szakma fort√©lyait. Ki hinn√©, hogy k√©t hat√©ves ikergyermeke van (Zo√© √©s Don√°t), √©s eredetileg jeltolm√°csnak k√©sz√ľlt.

Inform√°ci√≥nk szerint brav√ļros mutatv√°ny√°√©rt azonban alig t√∂bb mint brutt√≥ 50 ezer forintot kassz√≠rozhatott.A Budapesten sz√ľletett fak√≠rnõ az √©lett√°rs√°val, seg√≠tõj√©vel, Kov√°cs Gy√∂rggyel (36), Magyarorsz√°g 1993. √©vi test√©p√≠tõbajnok√°val futott be a sportcsarnok mellett fel√°ll√≠tott bajor s√∂rs√°torba, hogy azut√°n t√∂bb mint 10 ezer embert kergessen az õr√ľletbe erotikus fak√≠rshow-j√°val. Egy√©bk√©nt jelentkeztek a Val√≥Vil√°g 3-ba, a szilveszter √©jszakai beszavaz√≥show-n estek ki. No√©mi elõsz√∂r azzal kezdte a mûsorsz√°m√°t, hogy feh√©r bikinij√©ben sp√°rg√°zott a szõnyegen sz√©tter√≠tett √ľvegdarabokon. Azut√°n h√°ttal, m√°r f√©lmeztelen√ľl r√°juk fek√ľdt, √©s a has√°ra helyezett, sz√∂gekkel teli t√°bl√°ra r√°√°llt egy √∂nk√©nt jelentkezõ. A n√©zõsereg fel sem ocs√ļdott az √°mulatb√≥l, amikor f√©lmeztelen√ľl, transzba ker√ľlve szamur√°jkarddal v√°gni kezdte a has√°t √©s a nyak√°t.

 

Egy csepp v√©r nem sok, annyi sem esett le a sz√≠npadra. Egy v√°llalkoz√≥ kedvû f√©rfi is megism√©telhette a mutatv√°nyt No√©mi nyak√°n, valamint a nyelv√©n, √°m õ sem tudott egyetlen karcol√°st sem ejteni rajta. A hangulat old√°sak√©ppen n√©h√°ny kardra r√° is hasalt, mik√∂zben a h√°t√°n ketten √ľltek - az egyik t√∂rt√©netesen hatalmas izomzat√ļ √©lett√°rsa volt.

Hogy senkinek se legyen k√©ts√©ge afelõl, mi v√°r r√°, a fak√≠rnõ felemelte a 30 kilogrammot nyom√≥, j√≥kora vassz√∂gekkel kirakott k√©t t√°bla egyik√©t - a k√∂zelben √°ll√≥k az ujjukkal bizonyosodhattak meg afelõl, hogy val√≥di sz√∂gekkel √°llnak szemben.

√ögy s√©t√°lt rajtuk, mintha Bombay fõutc√°j√°n grassz√°lna. A legnagyobb d√∂bbenetet m√©gis az v√°ltotta ki, hogy h√°ttal r√°fek√ľdt az egyik sz√∂ges t√°bl√°ra, a m√°sikat a mell√©re tette, amelyre r√°ad√°sul egy n√©zõ r√°√°llt k√©t l√°bbal.

- K√°r, hogy f√ļjt a sz√©l, mert be akartam mutatni a t√ľzes sz√°momat is. De att√≥l f√©ltem, hogy meggyullad a hajam - tette hozz√° No√©mi, aki elmondta: a bemutat√≥ alatt semmilyen f√°jdalmat nem √©rzett. Mutatv√°nyait k√∂r√ľlbel√ľl nyolc √©ve gyakorolja, m√°r eg√©sz Eur√≥pa ismeri a nev√©t. Legk√∂zelebb Ath√©nban ad mûsort, majd a Karib-szigeteken l√©p fel.  ForrŠs: Blikk 

Vissza a cikkekhez
Web oldal kťszŪtťs - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztťs
ProgramozŠs


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkŲtelezett a kulturŠlt italfogyasztŠs irŠnt.
Szeszesital fogyasztŠsŠt 18 ťv alatt nem ajŠnljuk.

KťrjŁk, adja meg ťletkorŠt!
Oldal elhagyŠsa