Bemutatkozó           Sajtófigyelő           Hírek-aktualitások           Képgaléria
2017. december 16. szombat -   Etelka, Aletta napja van - holnap Lázár, Olimpia napja lesz.         Sajtófigyelő

Ôrületbe kergette a férfiakat Magyarország, sőt a világ egyetlen fakírnője
2004. 06. 01. 08:03

Békéscsaba - Ôrületbe kergette a férfiakat a sörfesztiválon Magyarország egyetlen női fakírjának fülledt erotikával fűszerezett show-ja.  

A budapesti Földesi Noémi (29) a Blikknek elárulta, hogy egy indiai fakírtól leste el a szakma fortélyait. Ki hinné, hogy két hatéves ikergyermeke van (Zoé és Donát), és eredetileg jeltolmácsnak készült.

Információnk szerint bravúros mutatványáért azonban alig több mint bruttó 50 ezer forintot kasszírozhatott.A Budapesten született fakírnő az élettársával, segítőjével, Kovács Györggyel (36), Magyarország 1993. évi testépítőbajnokával futott be a sportcsarnok mellett felállított bajor sörsátorba, hogy azután több mint 10 ezer embert kergessen az őrületbe erotikus fakírshow-jával. Egyébként jelentkeztek a ValóVilág 3-ba, a szilveszter éjszakai beszavazóshow-n estek ki. Noémi először azzal kezdte a műsorszámát, hogy fehér bikinijében spárgázott a szőnyegen szétterített üvegdarabokon. Azután háttal, már félmeztelenül rájuk feküdt, és a hasára helyezett, szögekkel teli táblára ráállt egy önként jelentkező. A nézősereg fel sem ocsúdott az ámulatból, amikor félmeztelenül, transzba kerülve szamurájkarddal vágni kezdte a hasát és a nyakát.

 

Egy csepp vér nem sok, annyi sem esett le a színpadra. Egy vállalkozó kedvű férfi is megismételhette a mutatványt Noémi nyakán, valamint a nyelvén, ám ő sem tudott egyetlen karcolást sem ejteni rajta. A hangulat oldásaképpen néhány kardra rá is hasalt, miközben a hátán ketten ültek - az egyik történetesen hatalmas izomzatú élettársa volt.

Hogy senkinek se legyen kétsége afelől, mi vár rá, a fakírnő felemelte a 30 kilogrammot nyomó, jókora vasszögekkel kirakott két tábla egyikét - a közelben állók az ujjukkal bizonyosodhattak meg afelől, hogy valódi szögekkel állnak szemben.

Úgy sétált rajtuk, mintha Bombay főutcáján grasszálna. A legnagyobb döbbenetet mégis az váltotta ki, hogy háttal ráfeküdt az egyik szöges táblára, a másikat a mellére tette, amelyre ráadásul egy néző ráállt két lábbal.

- Kár, hogy fújt a szél, mert be akartam mutatni a tüzes számomat is. De attól féltem, hogy meggyullad a hajam - tette hozzá Noémi, aki elmondta: a bemutató alatt semmilyen fájdalmat nem érzett. Mutatványait körülbelül nyolc éve gyakorolja, már egész Európa ismeri a nevét. Legközelebb Athénban ad műsort, majd a Karib-szigeteken lép fel.  Forrás: Blikk 

Vissza a cikkekhez
Web oldal készítés - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztés
Programozás


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt.
Szeszesital fogyasztását 18 év alatt nem ajánljuk.

Kérjük, adja meg életkorát!
Oldal elhagyása