Bemutatkozó           Sajtófigyelő           Hírek-aktualitások           Képgaléria
2018. november 12. hétfő -   Jónás, Renátó napja van - holnap Szilvia napja lesz.         Sajtófigyelő

Sör mellé csülök dukál a bulin
2007. 07. 27. 10:40
FESZTIVÁL Fõzõversenyek, koncertek és gyermeknap

A szokásoknak megfelelõen az égbõl érkezik ejtõernyõsök révén az elsõ hordó sör május 23.-án a 7. Csabai Sörfesztiválra, mely idén csülökparádéval bõvül. Bora Imre tegnapi tájékoztatóján a szervezõk nevében elmondta: ebben az évben hatnapos lesz a fesztivál, pünkösdhétfõn is szórakoztató programokkal szolgálnak.

Harmincféle csapolt sört mérnek literes korsókban, literenként 450 forintért. Néhány fajtából egy pint, azaz 0,63 liter sör is kérhetõ. A hat nap során színpadra lép a Republic, a Bikini, az Edda, Fenyõ Miklós, Dobrády Ákos, Nagy Feró és az Apostol is. Május 26-án szombaton csülökpörkölt fõzõ-versenyt szerveznek, száz csapat számára lesz hely, nevezni május 15-éig lehet.

Május 27-én gyermeknapot rendeznek, és a gyermekek szüleikkel együtt falatozhatnak a közösen elkészített krumplipaprikásból. Prohászka Béla mesterszakács vezetésével reneszánszkori lakomák ételsorát kínálják egy 300 négyzetméteres sátorban. Külön sátorban Arad megyei ételkülönlegességek, egy másikban pedig szlovák specialitások kóstolhatók meg.  Forrás: Békés Megyei Hírlap 

Vissza a cikkekhez
Web oldal készítés - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztés
Programozás


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt.
Szeszesital fogyasztását 18 év alatt nem ajánljuk.

Kérjük, adja meg életkorát!
Oldal elhagyása