Bemutatkozů           Sajtůfigyelű           HŪrek-aktualitŠsok           Kťpgalťria
2018. szeptember 18. kedd -   DiŠna napja van - holnap Vilhelmina napja lesz.         Sajtůfigyelű

S√∂r mell√© cs√ľl√∂k duk√°l a bulin
2007. 07. 27. 10:40
FESZTIV√ĀL Fõzõversenyek, koncertek √©s gyermeknap

A szok√°soknak megfelelõen az √©gbõl √©rkezik ejtõernyõs√∂k r√©v√©n az elsõ hord√≥ s√∂r m√°jus 23.-√°n a 7. Csabai S√∂rfesztiv√°lra, mely id√©n cs√ľl√∂kpar√°d√©val bõv√ľl. Bora Imre tegnapi t√°j√©koztat√≥j√°n a szervezõk nev√©ben elmondta: ebben az √©vben hatnapos lesz a fesztiv√°l, p√ľnk√∂sdh√©tfõn is sz√≥rakoztat√≥ programokkal szolg√°lnak.

Harmincf√©le csapolt s√∂rt m√©rnek literes kors√≥kban, literenk√©nt 450 forint√©rt. N√©h√°ny fajt√°b√≥l egy pint, azaz 0,63 liter s√∂r is k√©rhetõ. A hat nap sor√°n sz√≠npadra l√©p a Republic, a Bikini, az Edda, Fenyõ Mikl√≥s, Dobr√°dy √Ākos, Nagy Fer√≥ √©s az Apostol is. M√°jus 26-√°n szombaton cs√ľl√∂kp√∂rk√∂lt fõzõ-versenyt szerveznek, sz√°z csapat sz√°m√°ra lesz hely, nevezni m√°jus 15-√©ig lehet.

M√°jus 27-√©n gyermeknapot rendeznek, √©s a gyermekek sz√ľleikkel egy√ľtt falatozhatnak a k√∂z√∂sen elk√©sz√≠tett krumplipaprik√°sb√≥l. Proh√°szka B√©la mesterszak√°cs vezet√©s√©vel renesz√°nszkori lakom√°k √©telsor√°t k√≠n√°lj√°k egy 300 n√©gyzetm√©teres s√°torban. K√ľl√∂n s√°torban Arad megyei √©telk√ľl√∂nlegess√©gek, egy m√°sikban pedig szlov√°k specialit√°sok k√≥stolhat√≥k meg.  ForrŠs: B√©k√©s Megyei H√≠rlap 

Vissza a cikkekhez
Web oldal kťszŪtťs - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztťs
ProgramozŠs


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkŲtelezett a kulturŠlt italfogyasztŠs irŠnt.
Szeszesital fogyasztŠsŠt 18 ťv alatt nem ajŠnljuk.

KťrjŁk, adja meg ťletkorŠt!
Oldal elhagyŠsa