Bemutatkozó           Sajtófigyelő           Hírek-aktualitások           Képgaléria
2018. szeptember 18. kedd -   Diána napja van - holnap Vilhelmina napja lesz.         Sajtófigyelő

Négyszáz hordóval fogyott
2004. 06. 06. 08:26

Több tízezren látogattak ki a sörfesztivál öt napján a békéscsabai sportcsarnokba, és csaknem 400 hordó sör fogyott el.

- Megtanultunk kultĂşráltan benyomni- mondta egy csabai fĂ©rfi a fesztivál utolsĂł napján, utalva arra, hogy rendbontás, botrány nĂ©lkĂĽl lezajlott a tömegrendezvĂ©ny. A 200 forintos koncertbelĂ©põk sem rettentettĂ©k el az embereket, az Ă©lõ elõadások pedig beváltották a hozzájuk fûzött remĂ©nyt, jövõre is ezek kĂ©pezik majd a fesztivál gerincĂ©t.MegyĂ©nk legerõsebb sörösĂ©nek a bĂ©kĂ©scsabai Gajda Zsolt találtatott, aki profinak tekinthetõ, hiszen a Bora-Patrick italkereskedĂ©s sofõrekĂ©nt naponta gyakorolhatja a hordĂłemelĂ©st, bár munka közben nincs hordĂłkkal futás vagy hordĂłdobás. A mellszĂ©psĂ©gversenyen a zsûri a hat indulĂłt egyaránt gyõztesnek nyilvánĂ­totta, mert minden cici magával ragadĂł volt.

 

A sörfesztivál szĂ©pe választást Tamás AnikĂł- aki már több ilyen rendezvĂ©nyt szervezett megyĂ©nkben- segĂ­tsĂ©gĂ©vel hozták tetõ alá. TĂ­z lány jutott a döntõbe, a zsûri a sarkadi Halász Enikõt találta a legszebbnek. A második a bĂ©kĂ©scsabai Burkus Anett, a harmadik a bĂ©kĂ©scsabai-gerlai Molnár Gitta lett. A szervezõk nevĂ©ben Bora Imre elmondta: a szĂ©psĂ©gversenyt jövõre is megtartják.

 

- A gyermeknapon bejött a jĂłtĂ©konysági kezdemĂ©nyezĂ©sĂĽnk, hogy az elsõ 500 gyermeknek ingyenes ebĂ©det- rántott hĂşst sĂĽlt krumplival- Ă©s dodzsem-, valamint ugrálĂłvárjegyet biztosĂ­tottunk.- ecsetelte Bora Imre. - Ă–röm volt látni a kicsik arcán a boldogságot, a jĂłkedvet. Jövõre ezt az akciĂłt szintĂ©n megismĂ©teljĂĽk, Ă©s az ideinĂ©l komolyabb gyermekprogramokat szervezĂĽnk.  Forrás: Vasárnap Reggel 

Vissza a cikkekhez
Web oldal készítés - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztés
Programozás


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt.
Szeszesital fogyasztását 18 év alatt nem ajánljuk.

Kérjük, adja meg életkorát!
Oldal elhagyása