Bemutatkozó           Sajtófigyelő           Hírek-aktualitások           Képgaléria
2017. december 16. szombat -   Etelka, Aletta napja van - holnap Lázár, Olimpia napja lesz.         Sajtófigyelő

Négyszáz hordóval fogyott
2004. 06. 06. 08:26

Több tízezren látogattak ki a sörfesztivál öt napján a békéscsabai sportcsarnokba, és csaknem 400 hordó sör fogyott el.

- Megtanultunk kultúráltan benyomni- mondta egy csabai férfi a fesztivál utolsó napján, utalva arra, hogy rendbontás, botrány nélkül lezajlott a tömegrendezvény. A 200 forintos koncertbelépők sem rettentették el az embereket, az élő előadások pedig beváltották a hozzájuk fűzött reményt, jövőre is ezek képezik majd a fesztivál gerincét.Megyénk legerősebb sörösének a békéscsabai Gajda Zsolt találtatott, aki profinak tekinthető, hiszen a Bora-Patrick italkereskedés sofőreként naponta gyakorolhatja a hordóemelést, bár munka közben nincs hordókkal futás vagy hordódobás. A mellszépségversenyen a zsűri a hat indulót egyaránt győztesnek nyilvánította, mert minden cici magával ragadó volt.

 

A sörfesztivál szépe választást Tamás Anikó- aki már több ilyen rendezvényt szervezett megyénkben- segítségével hozták tető alá. Tíz lány jutott a döntőbe, a zsűri a sarkadi Halász Enikőt találta a legszebbnek. A második a békéscsabai Burkus Anett, a harmadik a békéscsabai-gerlai Molnár Gitta lett. A szervezők nevében Bora Imre elmondta: a szépségversenyt jövőre is megtartják.

 

- A gyermeknapon bejött a jótékonysági kezdeményezésünk, hogy az első 500 gyermeknek ingyenes ebédet- rántott húst sült krumplival- és dodzsem-, valamint ugrálóvárjegyet biztosítottunk.- ecsetelte Bora Imre. - Öröm volt látni a kicsik arcán a boldogságot, a jókedvet. Jövőre ezt az akciót szintén megismételjük, és az ideinél komolyabb gyermekprogramokat szervezünk.  Forrás: Vasárnap Reggel 

Vissza a cikkekhez
Web oldal készítés - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztés
Programozás


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt.
Szeszesital fogyasztását 18 év alatt nem ajánljuk.

Kérjük, adja meg életkorát!
Oldal elhagyása