Bemutatkozů           Sajtůfigyelű           HŪrek-aktualitŠsok           Kťpgalťria
2018. szeptember 24. hťtfű -   Gellťrt, Mercťdesz napja van - holnap Eufrozina, Kende napja lesz.         Sajtůfigyelű

VII. Csabai S√∂rfesztiv√°l √©s Cs√ľl√∂kpar√°d√©
2007. 07. 30. 13:24
2001-tõl ker√ľl megrendez√©sre B√©k√©scsaba legnagyobb ny√°ri szabadt√©ri rendezv√©nye, ahol a l√°togat√≥k t√∂bb mint 30 fajta csapolt s√∂rt k√≥stolhatnak meg.  

A megnyit√≥n a szok√°sokhoz h√≠ven az √©gbõl √©rkezik az elsõ s√∂r√∂shord√≥, melynek tartalm√°t ingyen m√©rik ki a l√°togat√≥k sz√°m√°ra!

Magyarorsz√°g legl√°togatottabb S√∂rfesztiv√°lj√°n a hazai s√∂rgy√°rak term√©kei mellett az idei √©vben megtal√°lhat√≥ak lesznek a szlov√°k Steiger S√∂rgy√°r s√∂rei is, melyeket 1 L-es kors√≥kb√≥l fogyaszthatnak a foly√©kony keny√©r szerelmesei. Igazi gasztron√≥miai √ļjdons√°g lehet a cs√ľl√∂kpar√°d√© ak√°r sert√©s-, b√°r√°ny-. kakas- √©s pulykacs√ľl√∂krõl legyen sz√≥! Szombaton ker√ľl megrendez√©sre B√©k√©scsaba I. Cs√ľl√∂kp√∂rk√∂ltfõzõ Versenye, ami igazi kuri√≥zum lehet az √≠nyencek sz√°m√°ra. Vas√°rnap a csal√°dok√© a fõszerep, ahol a Gyereknap keretein bel√ľl megrendez√©sre ker√ľl az I. T√∂rpi Kisp√°ly√°s Gyerekfocikupa. Az elsõ 500 gyerek dodzsem √©s ugr√°l√≥v√°r jegyet kap aj√°nd√©kba. D√©lben pedig k√∂z√∂sen fõz√∂tt krumplipaprik√°sb√≥l eb√©delhetnek. Ezen a napon Proh√°szka B√©la Venesz-D√≠jas mesterszak√°cs a 10 mesterszak√°cs egy√ľttmûk√∂d√©s√©vel √©telk√©sz√≠t√©si bemutat√≥t tart. A rendezv√©ny 6 napja alatt a magyar zenei paletta nagyja sz√≠npadra l√©p, a l√°togat√≥kat mintegy 12 √©lõ koncert v√°rja! Ezek ut√°n pedig a lemezlovasok√© a fõszerep, cs√ľt√∂rt√∂k√∂n a R√°di√≥ 1 Partyj√°n Cookie √©s M Gee szolg√°ltatja a zen√©t, m√≠g p√©nteken √©s szombaton B. T√≥th L√°szl√≥ √©s D√©v√©nyi Tibi b√°csi var√°zsolja elõ a retro disco hangulat√°t:   ForrŠs: B√©k√©s Est 

Vissza a cikkekhez
Web oldal kťszŪtťs - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztťs
ProgramozŠs


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkŲtelezett a kulturŠlt italfogyasztŠs irŠnt.
Szeszesital fogyasztŠsŠt 18 ťv alatt nem ajŠnljuk.

KťrjŁk, adja meg ťletkorŠt!
Oldal elhagyŠsa