Bemutatkozó           Sajtófigyelő           Hírek-aktualitások           Képgaléria
2017. december 16. szombat -   Etelka, Aletta napja van - holnap Lázár, Olimpia napja lesz.         Sajtófigyelő

VII. Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé
2007. 07. 30. 13:24
2001-től kerül megrendezésre Békéscsaba legnagyobb nyári szabadtéri rendezvénye, ahol a látogatók több mint 30 fajta csapolt sört kóstolhatnak meg.  

A megnyitón a szokásokhoz híven az égből érkezik az első söröshordó, melynek tartalmát ingyen mérik ki a látogatók számára!

Magyarország leglátogatottabb Sörfesztiválján a hazai sörgyárak termékei mellett az idei évben megtalálhatóak lesznek a szlovák Steiger Sörgyár sörei is, melyeket 1 L-es korsókból fogyaszthatnak a folyékony kenyér szerelmesei. Igazi gasztronómiai újdonság lehet a csülökparádé akár sertés-, bárány-. kakas- és pulykacsülökről legyen szó! Szombaton kerül megrendezésre Békéscsaba I. Csülökpörköltfőző Versenye, ami igazi kuriózum lehet az ínyencek számára. Vasárnap a családoké a főszerep, ahol a Gyereknap keretein belül megrendezésre kerül az I. Törpi Kispályás Gyerekfocikupa. Az első 500 gyerek dodzsem és ugrálóvár jegyet kap ajándékba. Délben pedig közösen főzött krumplipaprikásból ebédelhetnek. Ezen a napon Prohászka Béla Venesz-Díjas mesterszakács a 10 mesterszakács együttműködésével ételkészítési bemutatót tart. A rendezvény 6 napja alatt a magyar zenei paletta nagyja színpadra lép, a látogatókat mintegy 12 élő koncert várja! Ezek után pedig a lemezlovasoké a főszerep, csütörtökön a Rádió 1 Partyján Cookie és M Gee szolgáltatja a zenét, míg pénteken és szombaton B. Tóth László és Dévényi Tibi bácsi varázsolja elő a retro disco hangulatát:   Forrás: Békés Est 

Vissza a cikkekhez
Web oldal készítés - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztés
Programozás


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt.
Szeszesital fogyasztását 18 év alatt nem ajánljuk.

Kérjük, adja meg életkorát!
Oldal elhagyása