Bemutatkozů           Sajtůfigyelű           HŪrek-aktualitŠsok           Kťpgalťria
2018. szeptember 18. kedd -   DiŠna napja van - holnap Vilhelmina napja lesz.         Sajtůfigyelű

A fõzõversenyen k√∂zel hatvan csapat ser√©nykedett a bogr√°csok k√∂r√ľl
A zsûri az √≠z mellett pontozta a sz√≠nt, az illatot √©s az √∂sszhat√°st is.
2007. 07. 31. 08:26
Hatvanhat csapat vett r√©szt a Csabai S√∂rfesztiv√°l kereb√©ban elsõ alkalommal megrendezett cs√ľl√∂kp√∂rk√∂ltfõzõ-versenyen. A szombati programon sz√°mos ismert szem√©lyis√©g is nekiveselkedett a bogr√°csol√°snak.

A megm√©rettet√©s egyik legismertebb vend√©ge az erõs megyei k√∂tõd√©sû F√°sy √Ād√°m volt, aki k√ľlf√∂ldi √ļtj√°t mondta le, hogy jelen lehessen a vet√©lked√©sen.

-J√≥ hely. j√≥ emberekkel- summ√°zta, hogy mi√©rt l√°togatott el B√©k√©scsab√°ra ezen a h√©tv√©g√©n. A mûsorvezetõ mag√°valhozta a mulat√≥s n√≥t√°k vil√°g√°ban j√≥l ismert kor√°bbi bokszol√≥t, Buny√≥s Pityut is, aki √∂k√∂lv√≠v√≥ kor√°ban m√©g Mike Tysonnal is komoly k√ľzdelmet v√≠vott.

-K√∂z√©p-Eur√≥p√°ban √©n fõz√∂m a legjobb te√°t. Komolyra ford√≠tva a sz√≥t, szeretek emberek k√∂zt lenni, ez√©rt is tettem eleget a megh√≠v√°snak- mes√©lte az √©nekes. Persze sz√°mos k√∂z√©leti szem√©lyis√©g is r√©szt vett a k√∂z√∂s cs√ľl√∂kfõz√©sen, Nagy B√©la, Megdesegyh√°za polg√°rmestere p√©ld√°ul arra h√≠vta fel a figyelmet, hogy milyen nagy sz√ľks√©g van a k√∂z√∂ss√©gi rendezv√©nyekre. Baji Lajos, B√©k√©scsaba kor√°bbi alpolg√°rmestere a Fiatal Baloldal Tagjaival kar√∂ltve v√©dõsisakban veselkedett neki a fõz√©snek. Az orsz√°gban √©p√≠tkez√©s folyik, ezt mi ezzel is szeretn√©nk √©rz√©keltetni - √©rintette p√°r sz√≥ erej√©ig a politika vil√°g√°t. Dr. Juh√°sz  Istv√°n, a megyei √ľgyv√©di kamara eln√∂ke mezõber√©nyi bar√°taival alkotott FEJUVA nevû csapata, Valentinyi K√°rollyal, a v√°ros alpolg√°rmester√©vel √©s Fekete J√≥zseffel k√∂z√∂sen k√©sz√≠tette el a p√∂rk√∂ltet. A legt√∂bb csapat, √∂sszesen h√©t, a Budapest Bank b√©k√©scsabai bankmûveleti k√∂zpontj√°t k√©pviselte. A nap legegyedibb g√°rd√°ja c√≠mre viszont joggla p√°ly√°zhatott a Trojka nevû form√°ci√≥, amelynek tagjai, a Zimmer Feri filmbõl is ismert munk√°sruh√°ban t√∂lt√∂tt√©k a napot. R√°cz L√°szl√≥, az Amatõr Kir√°lyi Szak√°csi Klub tagja egyenesen Szatymazr√≥l √©rkezett B√©k√©scsab√°ra, m√≠g Csat√°ri S√°ndor egy horg√°szversenyt mondott le, hogy r√©szt vehessen a jeles gasztron√≥miai csat√°n.   ForrŠs: B√©k√©s Megyei H√≠rlap 

Vissza a cikkekhez
Web oldal kťszŪtťs - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztťs
ProgramozŠs


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkŲtelezett a kulturŠlt italfogyasztŠs irŠnt.
Szeszesital fogyasztŠsŠt 18 ťv alatt nem ajŠnljuk.

KťrjŁk, adja meg ťletkorŠt!
Oldal elhagyŠsa