Bemutatkozó           Sajtófigyelő           Hírek-aktualitások           Képgaléria
2017. december 16. szombat -   Etelka, Aletta napja van - holnap Lázár, Olimpia napja lesz.         Sajtófigyelő

Félelmetes fakírshow
2004. 05. 30. 08:27
A fakír szó egyik jelentése: "nagy önuralommal rendelkező személy". Egy biztos, néha szükségük volt önuralomra a IV. Csabai Sörfesztivál péntek éjszakai fakír show-ja megtekintőinek.

Az erotikus fakírshow persze csak egyike volt a rengeteg műsornak, bár tény, hogy talán a legkülönlegesebb része, amit az is mutat, hogy a szervezők nevében Bora Imre, a Bora- Patrick Kft. ügyvezetője biztosra mondta, hogy jövőre megismétlik a bemutatót.

 

- Mindenkinek nagyon tetszett, aki megvárta ezt a késő esti műsort, aki meg nem látta, az bánhatja - fogalmazott. Azt is elmondta a Vasárnap Reggelnek, hogy eddig előzetes várakozásaik szerint alakul a fesztivál, több ezren látogattak ki a sportcsarnokhoz. Nagy sikert aratott csütörtökön az Irigy Hónaljmirigy, pénteken pedig az R-Go.

 

A szervezők- Bora-Patrick Kft. mellett a Big Colosseum Kft. és az Expo-Team Kft. - a mai, illetőleg a holnapi napra is számos érdekességet kínálnak. Kiemelkedik ezek közül a ma esti Brazil szambashow, mellszépségverseny és a La Bomba koncertje. Minden bizonnyal sokakat kicsalogatnak majd hétfőn este a sportcsarnokhoz a Megasztár műsorban megismert tehetségek is.  Forrás: Vasárnap Reggel 

Vissza a cikkekhez
Web oldal készítés - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztés
Programozás


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt.
Szeszesital fogyasztását 18 év alatt nem ajánljuk.

Kérjük, adja meg életkorát!
Oldal elhagyása