Bemutatkozó           Sajtófigyelő           Hírek-aktualitások           Képgaléria
2018. szeptember 24. hétfő -   Gellért, Mercédesz napja van - holnap Eufrozina, Kende napja lesz.         Sajtófigyelő

FĂ©lelmetes fakĂ­rshow
2004. 05. 30. 08:27
A fakĂ­r szĂł egyik jelentĂ©se: "nagy önuralommal rendelkezõ szemĂ©ly". Egy biztos, nĂ©ha szĂĽksĂ©gĂĽk volt önuralomra a IV. Csabai Sörfesztivál pĂ©ntek Ă©jszakai fakĂ­r show-ja megtekintõinek.

Az erotikus fakĂ­rshow persze csak egyike volt a rengeteg mûsornak, bár tĂ©ny, hogy talán a legkĂĽlönlegesebb rĂ©sze, amit az is mutat, hogy a szervezõk nevĂ©ben Bora Imre, a Bora- Patrick Kft. ĂĽgyvezetõje biztosra mondta, hogy jövõre megismĂ©tlik a bemutatĂłt.

 

- Mindenkinek nagyon tetszett, aki megvárta ezt a kĂ©sõ esti mûsort, aki meg nem látta, az bánhatja - fogalmazott. Azt is elmondta a Vasárnap Reggelnek, hogy eddig elõzetes várakozásaik szerint alakul a fesztivál, több ezren látogattak ki a sportcsarnokhoz. Nagy sikert aratott csĂĽtörtökön az Irigy HĂłnaljmirigy, pĂ©nteken pedig az R-Go.

 

A szervezõk- Bora-Patrick Kft. mellett a Big Colosseum Kft. Ă©s az Expo-Team Kft. - a mai, illetõleg a holnapi napra is számos Ă©rdekessĂ©get kĂ­nálnak. Kiemelkedik ezek közĂĽl a ma esti Brazil szambashow, mellszĂ©psĂ©gverseny Ă©s a La Bomba koncertje. Minden bizonnyal sokakat kicsalogatnak majd hĂ©tfõn este a sportcsarnokhoz a Megasztár mûsorban megismert tehetsĂ©gek is.  Forrás: Vasárnap Reggel 

Vissza a cikkekhez
Web oldal készítés - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztés
Programozás


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt.
Szeszesital fogyasztását 18 év alatt nem ajánljuk.

Kérjük, adja meg életkorát!
Oldal elhagyása