Bemutatkozů           Sajtůfigyelű           HŪrek-aktualitŠsok           Kťpgalťria
2018. szeptember 18. kedd -   DiŠna napja van - holnap Vilhelmina napja lesz.         Sajtůfigyelű

A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. a romániai piacokat is megcélozza
Sz√≠v√ľgy√ľk a magyar bor √©s a p√°linka
2008. 01. 03. 14:37
A k√©t megy√©ben 1800 √ľzleti partnert kiszolg√°l√≥ Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. a hazai piac meghat√°roz√≥ v√°llalata. A megb√≠zhat√≥s√°g, a meg√ļjul√°sra val√≥ k√©pess√©g √©s a magyar term√©kek ir√°nti elk√∂telezetts√©g a t√°rsas√°g erõss√©ge.

A kilencvenes √©vek elej√©n egy kamuti buszgar√°zsban nyitotta meg az elsõ √ľzlet√©t Bora Imre, a Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. √ľgyvezetõ igazgat√≥ja. H√©t √©v munk√°j√°ba telt, am√≠g a c√©g eljutott oda, hogy B√©k√©scsab√°ra k√∂lt√∂zzenek. Az √ľgyvezetõ igazgat√≥ innen sz√°m√≠tja a nagykereskedelmi piacon val√≥ jelenl√©t√ľket. Ma m√°r az √°sv√°nyv√≠ztõl kezdve az √ľd√≠tõk√∂n √°t a legmagasabb kateg√≥ri√°j√ļ szeszes italokig az italf√©l√©k teljes sk√°l√°j√°t k√≠n√°lj√°k, mellette k√°v√©t, cigarett√°t, tov√°bb√° √ľvegpoharakat √©s m√©rc√©ket forgalmaznak. Emellett k√©t √©ve belekezdtek a vend√©gl√°t√≥iparban √©s a kereskedelemben haszn√°latos g√©pek, berendez√©sek √©rt√©kes√≠t√©s√©be.

-A term√©kek √©s szolg√°ltat√°sok folyamatos fejleszt√©s√©vel meg tudtuk tartani a r√©gi √ľzletfeleinket, √©s siker√ľlt mell√©j√ľk √ļjakat szerezni. Jelenleg ezernyolcsz√°z vend√°gl√°t√≥-ipari √©s kiskereskedelmi partnert szolg√°lunk ki, ami az ital-nagykereskedelmi piacon m√°r meghat√°roz√≥ nagys√°grend. A v√°llalkoz√°s B√©k√©s megy√©t teljesen lefedi, √©s J√°sz-Nagykun-Szolnok megy√©ben is megvetett√ľk a l√°bunkat. A kisz√°ll√≠t√°st b√©k√©scsabai k√∂zpontunk mellett a t√∂r√∂kszentmikl√≥si franchise partner√ľnk v√©gzi- avatott be a c√©g jelen√©be Bora Imre.  

Nem titkolta, a fejleszt√©sben az egyre magasabb v√°s√°rl√≥i ig√©ny mellett a multikkal val√≥ verseny is feszes temp√≥t dikt√°lt. A kft.-vel szerzõd√©sben l√©võ √ľzletek egy r√©sze t√∂nkrement vagy csak j√≥val kevesebb √°rut v√°s√°rolt. A kiesõ forgalom p√≥tl√°s√°ra hozt√°k l√©tre saj√°t bolth√°l√≥zatukat, amely a lakoss√°g fel√© val√≥ nyit√°st is jelentette. Italban a legkedvezõbb √°ron, a legnagyobb v√°laszt√©kot k√≠n√°lj√°k. Jelenleg 22 saj√°t √ľzlettel rendelkeznek, amelyek diszkontk√©nt mûk√∂dnek. Orosh√°z√°n most √©p√≠tik a 450 n√©gyzetm√©teres kis√°ruh√°zukat √©s Battony√°n is beruh√°z√°sba kezdtek. A c√©g sz√≠v√ľgye a magyar term√©kek n√©pszerûs√≠t√©se. √úzleteikben k√ľl√∂n polcrendszeren aj√°nlj√°k a vevõk figyelm√©be a hazai pinc√©szetek borait √©s p√°linkafõzd√©k term√©keit. A c√©g rekl√°moz√°s√°ra j√≥ alkalmak a rangos ny√°ri rendezv√©nyek. Nem egynek h√°zigazd√°ja, illetve t√°mogat√≥ja a Bora Kft. Gyul√°n id√©n elõsz√∂r tartott√°k meg a V√°rkerti Vigass√°gokat. A h√°romnapos programsorozatot a Magyar Turizmus Zrt. t√°mogatta. A Csabai S√∂rfesztiv√°l √©s Cs√ľl√∂kpar√°d√©val m√°r hagyom√°nyt teremtettek, s √°lland√≥ szervezõk a Csabai Kolb√°szfesztiv√°l k√≠s√©rõrendezv√©ny√©nek, a Borvigadalom √©s V√°s√°rnak. A t√°rsas√°g sz√°m√°ra ezek a szerepl√©sek √ľzleti szempontb√≥l megt√©r√ľlnek, amire nagy sz√ľks√©g van, hiszen a konkurenciaharc √≥ri√°si.

- Munkat√°rsainkkal azon dolgozunk, hogy a k√∂vetkezõ √©vek is sikeresek legyenek. Elkezdt√ľk a saj√°tm√°rk√°s term√©kek √©rt√©kes√≠t√©s√©t, az √ľd√≠tõkbõl √©s s√∂r√∂kbõl egyar√°nt v√©gz√ľnk kiz√°r√≥lagos forgalmaz√°st. Ebben m√©g rengeteg a tartal√©k - v√°zolta a j√∂võt Bora Imre, aki √ļjabb beruh√°z√°sokat tervez a diszkonth√°l√≥zatban, tov√°bb terjeszkedik itthon √©s a rom√°niai piacokat is megc√©lozza.  ForrŠs: B√©k√©s Megyei H√≠rlap 

Vissza a cikkekhez
Web oldal kťszŪtťs - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztťs
ProgramozŠs


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkŲtelezett a kulturŠlt italfogyasztŠs irŠnt.
Szeszesital fogyasztŠsŠt 18 ťv alatt nem ajŠnljuk.

KťrjŁk, adja meg ťletkorŠt!
Oldal elhagyŠsa