Bemutatkozů           Sajtůfigyelű           HŪrek-aktualitŠsok           Kťpgalťria
2018. szeptember 24. hťtfű -   Gellťrt, Mercťdesz napja van - holnap Eufrozina, Kende napja lesz.         Sajtůfigyelű

√úd√≠tõ meglepet√©s a Bora Kft.-tõl
√únnep Kar√°csonyra: neh√©z sors√ļ B√©k√©s megyei csal√°dokat aj√°nd√©kozott meg az ital-nagykereskedelmi c√©g
2008. 01. 03. 14:40

Gajda B√©l√°n√©val ritk√°n t√∂rt√©nik v√°ratlan dolog, ha m√©gis, az ink√°bb szomor√ļs√°got hoz. Az √ļjk√≠gy√≥si nagymama √©s m√©g √∂t B√©k√©s megyei csal√°d a napokban azonban a Bora Kft. j√≥volt√°b√≥l igazi kar√°csonyi meglepet√©snek √∂r√ľlhetett

Gajda B√©l√°n√©√©khoz nem v√©letlen√ľl kopogtatott a szerencse. Az unok√°it a l√°ny√°val egy√ľtt nevelõ nagymam√°t √∂t m√°sik csal√°ddal egy√ľtt a b√©k√©scsabai sz√©khelyû Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. a H√≠rlap angyala felh√≠v√°sra √©rkezett k√∂zel sz√°z lev√©l√≠r√≥ k√∂z√ľl v√°lasztotta ki. A napokban azut√°n Bora T√≠mea a Bora Kft. marketing vezetõje √©s Szab√≥ √Āgnes marketing munkat√°rs kedveskedett aj√°nd√©kkal a neh√©z sors√ļ csal√°doknak.
Gajda B√©l√°n√© elõsz√∂r sz√≥hoz sem jutott, amikor a t√∂bb szatyornyi rostos √©s sz√©nsavas √ľd√≠tõitalt √©s k√∂ly√∂kpezsgõt, mell√©j√ľk a csipszet √©s k√≥kuszcsemeg√©t Bora T√≠mea √©s Szab√≥ √Āgnes elrendezte az asztalon. Kider√ľlt a csal√°d √©rdek√©ben az unokah√ļg titokban ragadott tollat, mert megind√≠totta a neh√©z helyzet√ľk. A nagymama s√ļlyos beteg, a l√°nya pedig rengeteget dolgozik, hogy eltartsa k√©t gyermek√©t, a 18 √©ves Norbertet √©s a 15 √©ves T√≠me√°t. √Ėr√ľlnek ha ruh√°zkod√°sra √©s a k√∂z√ľzemi sz√°ml√°t fizet√©s√©re jut, csemeg√©re, √ľd√≠tõre szûken futja.
— K√©t √©ve fel√ļj√≠tottuk a h√°zat, √°m az a megtakar√≠t√°sunkat is elvitte. Nagyon szer√©nyen √©l√ľnk, √°m annyi biztos, az √ľnnepek alatt az √ľd√≠tõre nem lesz gondunk — mondta mosolyogva a 62 √©ves asszony, aki b√ļcs√ļz√≥ul hosszan szorongatta vend√©gei kez√©t.
Nem sokkal k√©sõbb az √ļjk√≠gy√≥si √Ād√°sz M√°ria h√°z√°ba csengettek a Bora Kft. munkat√°rsai.
— H√°t m√©gis nyert√ľnk? — csapta √∂ssze a tenyer√©t a fiatalasszony, l√°tva a kapuban a  csomagokkal megrakott l√°togat√≥it. Marika √©pp akkor v√©gzett a fav√°g√°ssal, a h√°zn√°l a f√©rfimunka is r√° h√°rul. A szer√©ny hajl√©kban egyed√ľl neveli a 8 √©ves Nikit √©s a 2 √©ves D√°vidk√°t. Am√≠g a gyerekek az aj√°nd√©kok l√°tt√°n √∂rvendeztek, √©desanyjuk arr√≥l mes√©lt, hogy a kisl√°nya mozg√°ss√©r√ľlt, folyamatos fejleszt√©st ig√©nyel. Nemr√©g Marika volt beteg, a t√©rd√©t mût√∂tt√©k.
— A mank√≥t h√°rom nap ut√°n eldobtam, k√©t gyerek mellett nem hagyhatom el magam — mondta az √©desanya, aki alig t√∂bb mint 70 ezer forintb√≥l gazd√°lkodik. Hozz√°tette, a gyermekei annyira szeretik az √ľd√≠tõitalokat, hogy legsz√≠vesebben nem is inn√°nak m√°st. Ez az √ľnnepek alatt t√©nyleg teljes√ľl.
A Bora Kft. aj√°nd√©kkal megrakott kocsija innen tov√°bbgurult Kondorosra, Valyuch J√°nos√©khoz, a kardosk√ļti Hegyi √Ād√°m√©khoz √©s Gyul√°ra Luk√≥czki J√≥zsefn√©√©khez. Megl√°togatt√°k tov√°bb√° Hanke Ren√°t√≥t, aki egy ideje B√©k√©scsab√°n, a csal√°dok √°tmeneti otthon√°ban √©l. A kisfi√ļ k√≠v√°ns√°ga egy l√°bsz√°rv√©dõ volt, amelyhez a Kft.-tõl egy focilabd√°t √©s aj√°nd√©kcsomagot kapott.
A Bora Kft. eddig is √©rz√©keny volt az emberek probl√©m√°ira. Mell√©√°lltak p√©ld√°ul a  halmozottan s√©r√ľlt b√©k√©si kisfi√ļ, Moldov√°n Don√°t gy√≥gykezel√©s√©t t√°mogat√≥ kupakgyûjtõ akci√≥nak. 22 telephely√ľk√∂n gyûjtik a kupakot, az elsõ, t√∂bb mint h√°romsz√°z kil√≥s mennyis√©get m√°r √°tadt√°k. A gyermek sors√°t a v√°llalati h√≠rlevel√ľkben is figyelemmel k√≠s√©rik.

Bora T√≠mea elmondta, a csal√°dokkal val√≥ mostani tal√°lkoz√°s m√©lyen meg√©rintette, a c√©g√ľk j√∂võre is szeretne hozz√°j√°rulni, hogy n√©h√°ny neh√©z sors√ļ B√©k√©s megyei csal√°d kar√°csonya szebb legyen.  ForrŠs: B√©k√©s Megyei H√≠rlap 

Vissza a cikkekhez
Web oldal kťszŪtťs - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztťs
ProgramozŠs


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkŲtelezett a kulturŠlt italfogyasztŠs irŠnt.
Szeszesital fogyasztŠsŠt 18 ťv alatt nem ajŠnljuk.

KťrjŁk, adja meg ťletkorŠt!
Oldal elhagyŠsa