Bemutatkozů           Sajtůfigyelű           HŪrek-aktualitŠsok           Kťpgalťria
2018. szeptember 24. hťtfű -   Gellťrt, Mercťdesz napja van - holnap Eufrozina, Kende napja lesz.         Sajtůfigyelű

√Čgbõl √©rkezett az elsõ hord√≥
2004. 05. 28. 11:47

A s√∂rfesztiv√°lon kamiont√©telben biztos√≠tj√°k a nedût. A szok√°soknak megfelelõen az ejtõernyõs√∂knek k√∂sz√∂nhetõen az √©gbõl √©rkezett az elsõ hord√≥ s√∂r a 4. Csabai S√∂rfesztiv√°l tegnapi megnyit√≥j√°ra, √©s tartalm√°t ingyen ki is m√©rt√©k. Az √∂tnapos rendezv√©ny ma √©s a h√©t v√©g√©n is t√∂bb csemeg√©vel, k√ľl√∂nlegess√©ggel szolg√°l.Harmincfajta s√∂r 70 csapb√≥l, cs√ľl√∂kpar√°d√©, naponta √©lõ megakoncertek, s√∂rh√∂z kapcsol√≥d√≥ versenyek, vet√©lkedõk √©s k√ľl√∂nleges √©jszakai bemutat√≥k. R√∂viden √≠gy foglalhat√≥ √∂ssze a tegnap megny√≠lt csabai s√∂rfesztiv√°l k√≠n√°lata a megyesz√©khelyi sportcsarnok mellett. A Hocz √©s Medvegy Kft. saj√°t gyûjt√©sbõl- illetve bar√°taik r√©v√©n - a sportcsarnok v√°ros fel√∂li bej√°rat√°nak elõter√©ben s√∂rrelikvi√°kb√≥l rendezett be ki√°ll√≠t√°st. A t√∂bb ezres doboz-, √ľveg-, kors√≥- √©s al√°t√©tgy√ľjtem√©nyen k√≠v√ľl r√©gi fahord√≥k √©s csapol√≥k is l√°that√≥k. A s√∂rfesztiv√°l szervezõi nev√©ben Csan√°losi L√°szl√≥ elmondta: nem hord√≥, hanem ink√°bb kamiont√©telben m√©rhetõ az a s√∂rmennyis√©g, amivel a l√°togat√≥k rendelkez√©s√©re √°llnak. K√©rd√©s√ľnkre kit√©rt arra, hogy 17 √≥ra elõtt mi√©rt ingyenes a bel√©p√©s, ut√°na pedig mi√©rt szednek 200 forintos bel√©põt.

 

"Az eddigiektõl elt√©rõen minden nap √©lõ koncertet rendez√ľnk neves elõad√≥kkal- k√∂z√∂lte Csan√°losi L√°szl√≥. - A k√∂lts√©gek meghaladj√°k a 10 milli√≥ forintot, √©s √ļgy gondoljuk, hogy a megn√∂vekedett k√∂lts√©gekhez fejenk√©nt 200 forinttal hozz√° tudnak j√°rulni az emberek. Tizenh√©t √≥ra elõtt az√©rt nincs bel√©põ, mert az akkor √©rkezõk val√≥sz√≠nûleg nem csak a h√°rom √≥r√°val k√©sõbbi nagykoncert miatt j√∂nnek."

 

A k√∂vetkezõ k√©t napban a zenei produkci√≥k √©s divatbemutat√≥k mellett k√ľl√∂nlegess√©gek is szerepelnek a programban. Ma √©jszaka p√©ld√°ul erotikus nõi fak√≠rshowt, holnap Chippendale-showt tartanak. A vas√°rnap d√©lelõtt, d√©lut√°n a gyerekek√©, csal√°dok√© a gyermeknapi programok kapcs√°n. 11 √≥r√°t√≥l az elsõ 500 bel√©põ 12 √©v alatti gyermek ingyen eb√©det- r√°ntott szelet s√ľlt burgony√°val- kap, valamint dodzsem- √©s ugr√°l√≥v√°rjegyben is r√©szes√ľlnek.  ForrŠs: B√©k√©s Megyei H√≠rlap 

Vissza a cikkekhez
Web oldal kťszŪtťs - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztťs
ProgramozŠs


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkŲtelezett a kulturŠlt italfogyasztŠs irŠnt.
Szeszesital fogyasztŠsŠt 18 ťv alatt nem ajŠnljuk.

KťrjŁk, adja meg ťletkorŠt!
Oldal elhagyŠsa