Bemutatkozó           Sajtófigyelő           Hírek-aktualitások           Képgaléria
2017. december 16. szombat -   Etelka, Aletta napja van - holnap Lázár, Olimpia napja lesz.         Sajtófigyelő

Égből érkezett az első hordó
2004. 05. 28. 11:47

A sörfesztiválon kamiontételben biztosítják a nedűt. A szokásoknak megfelelően az ejtőernyősöknek köszönhetően az égből érkezett az első hordó sör a 4. Csabai Sörfesztivál tegnapi megnyitójára, és tartalmát ingyen ki is mérték. Az ötnapos rendezvény ma és a hét végén is több csemegével, különlegességgel szolgál.Harmincfajta sör 70 csapból, csülökparádé, naponta élő megakoncertek, sörhöz kapcsolódó versenyek, vetélkedők és különleges éjszakai bemutatók. Röviden így foglalható össze a tegnap megnyílt csabai sörfesztivál kínálata a megyeszékhelyi sportcsarnok mellett. A Hocz és Medvegy Kft. saját gyűjtésből- illetve barátaik révén - a sportcsarnok város felöli bejáratának előterében sörrelikviákból rendezett be kiállítást. A több ezres doboz-, üveg-, korsó- és alátétgyüjteményen kívül régi fahordók és csapolók is láthatók. A sörfesztivál szervezői nevében Csanálosi László elmondta: nem hordó, hanem inkább kamiontételben mérhető az a sörmennyiség, amivel a látogatók rendelkezésére állnak. Kérdésünkre kitért arra, hogy 17 óra előtt miért ingyenes a belépés, utána pedig miért szednek 200 forintos belépőt.

 

"Az eddigiektől eltérően minden nap élő koncertet rendezünk neves előadókkal- közölte Csanálosi László. - A költségek meghaladják a 10 millió forintot, és úgy gondoljuk, hogy a megnövekedett költségekhez fejenként 200 forinttal hozzá tudnak járulni az emberek. Tizenhét óra előtt azért nincs belépő, mert az akkor érkezők valószínűleg nem csak a három órával későbbi nagykoncert miatt jönnek."

 

A következő két napban a zenei produkciók és divatbemutatók mellett különlegességek is szerepelnek a programban. Ma éjszaka például erotikus női fakírshowt, holnap Chippendale-showt tartanak. A vasárnap délelőtt, délután a gyerekeké, családoké a gyermeknapi programok kapcsán. 11 órától az első 500 belépő 12 év alatti gyermek ingyen ebédet- rántott szelet sült burgonyával- kap, valamint dodzsem- és ugrálóvárjegyben is részesülnek.  Forrás: Békés Megyei Hírlap 

Vissza a cikkekhez
Web oldal készítés - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztés
Programozás


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt.
Szeszesital fogyasztását 18 év alatt nem ajánljuk.

Kérjük, adja meg életkorát!
Oldal elhagyása