Bemutatkozó           Sajtófigyelő           Hírek-aktualitások           Képgaléria
2018. október 22. hétfő -   Előd napja van - holnap KÖZT.KIKIÁLT., Gyöngyi napja lesz.         Sajtófigyelő

Sör és csülök Csabán, koncertekkel fûszerezve
A békéscsabai sportcsarnok zöldterületén, nyolcezer négyzetméteren — ebbõl háromezer négyzetméter fedett sátor — május 20-26. között rendezik meg a VIII. Csabai Sörfesztivált és Csülökparádét.
2008. 05. 27. 15:19
Bora Imre és Csanálosi László szervezõk a mai tájékoztatón hangsúlyozták: legalább 30 helyen 100 csapolóból folyik a sör, egy liter komlószörpért jellemzõen 450-550 forintot kell fizetni.

Igazi különlegességként Angliából négyfajta sör érkezik, ezeket egy igazi angliai emeletes buszban mérik ki. Május 24-én csülökpörköltfõzõ-versenyt tartanak — száz csapatra számítanak —, emellett a csülköt többféle módon elkészítve kínálják. Sõt, idén a székely, szlovák és horvát konyha remekeit is megkóstolhatják a látogatók. Prohászka Béla Venesz-díjas mesterszakács és szakácsmester barátai ételkészítési bemutatókat tartanak.

A fesztivál úgynevezett nulladik nappal kezdõdik május 20-án, a P. Mobil együttes koncertezik. A következõ napon az égbõl jön az elsõ hordó, aztán fellép többek között a Republic, az Edda, a Bikini, Dina, Balázs Pali, Korda György és Balázs Klári, Koós János, Nagy Feró és a Beatrice, az Irigy Hónaljmirigy és Beatles emlékkoncertet is rendeznek. Bora Imre kiemelte: koncert az idõjárás miatt sem maradhat el, ha netán valamelyik napon rossz idõ lenne, a sportcsarnokban lép fel az elõadó.

Május 25-én délelõtt gyermeknapot tartanak, az elsõ ötszáz gyermek ugrálóvár- és dodzsemjegyet, illetve ebédet kap ajándékba, a kicsik kézmûves foglalkozásokon, játszóházban tölthetik el kellemesen és hasznosan az idõt. A szervezõk kiemelték: május 21-25. között 17 óráig ingyenes a belépés, után 400 forintot kell fizetni, ezért legalább két élõkoncertet láthatnak, hallhatnak a megjelentek.  Forrás: www.beol.hu - 2008. április 29. 

Vissza a cikkekhez
Web oldal készítés - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztés
Programozás


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt.
Szeszesital fogyasztását 18 év alatt nem ajánljuk.

Kérjük, adja meg életkorát!
Oldal elhagyása