Bemutatkozů           Sajtůfigyelű           HŪrek-aktualitŠsok           Kťpgalťria
2018. szeptember 18. kedd -   DiŠna napja van - holnap Vilhelmina napja lesz.         Sajtůfigyelű

Megakoncertek és komlószörp hetven csapból
2004. 05. 22. 10:40
A folyékony kenyér szerelmesei már számolják, hányat kell aludni a 4. Csabai Sörfesztivál startjáig. Nos, egyre közeleg az az öt nap, mely programjaival, sörválasztékával tavaly naponta 10 ezernél több embert csábított ki a békéscsabai sportcsarnokba és környékére.

N√©meth Krist√≥fnak, a Bar√°tok k√∂zt t√©v√©filmsorozat G√©z√°j√°nak szem√©ly√©ben s√∂rnagyk√∂vete is lesz a m√°jus 27-√©n nyit√≥ megyesz√©khelyi s√∂rfesztiv√°lnak ? hangs√ļlyozta tegnapi t√°j√©koztat√≥j√°n a szervezõk nev√©ben Bora Imre, a Bora-Patrick Kft. √ľgyvezetõje. Imm√°ron term√©szetes, hogy az elsõ nap d√©lut√°nj√°n az √©gbõl √©rkezik az elsõ s√∂r√∂shord√≥, melynek tartalm√°t ingyen m√©rik ki. Polg√°rmesterek ? dr. Perj√©si Kl√°ra (Gyula), Pap J√°nos (B√©k√©scsaba), Dank√≥ B√©la (Kondoros), Pluh√°r L√°szl√≥ (Elek) √©s Nagy B√©la (Medgyesegyh√°za) s√∂rcsapol√≥ versenyen m√©rik √∂ssze tud√°sukat. Arr√≥l, hogy ez a megm√©rettet√©s nemzetk√∂ziv√© sz√©lesedjen, Ladislav Tischler szlov√°k konzul gondoskodik.

 

Ha m√°r versenyek, bõven jut belõl√ľk a fesztiv√°l tov√°bbi napjaira is. M√°jus 29-√©n megv√°lasztj√°k megy√©nk legerõsebb s√∂r√∂s√©t, 30-√°n mellsz√©ps√©gversenyt rendeznek, m√°r t√∂bb jelentkezõ akadt. A zsûri nem csak a m√©ret, hanem a feszess√©g √©s a forma alapj√°n hozza meg d√∂nt√©s√©t, de √©rtõ k√∂z√∂ns√©g is kell a korrekt elb√≠r√°l√°shoz. Hasonl√≥ a helyzet a m√°jus 31-ei s√∂rfesztiv√°l sz√©pe v√°laszt√°sn√°l. Ebben a versenysz√°mban m√°r lezajlottak az elõzsûriz√©sek, 14-en jutottak a d√∂ntõbe.

 

Hogy az√©rt a l√©nyegrõl is sz√≥ljunk: 30-f√©le s√∂r folyik majd 70 csapb√≥l a rendezv√©nyen, cs√ľl√∂kpar√°d√©val k√≠s√©rve. A mûanyagpoharak mellett hagyom√°nyteremtõ sz√°nd√©kkal megjelennek a literes √ľvegkors√≥k is. Emellett lesz s√∂rrelikvia-ki√°ll√≠t√°s ? r√©gi fahord√≥kt√≥l, csapol√≥kt√≥l a s√∂r√∂sdoboz- √©s s√∂r√∂skors√≥-gyûjtem√©nyig ? a b√©k√©scsabai Hocz √©s Medvegy Kft.-nek, illetve bar√°taiknak k√∂sz√∂nhetõen. Naponta √©lõ megakoncerteket tartanak, fell√©p az Irigy H√≥naljmirigy, az R-Go, a Bikini, a La Bomba √©s a Megaszt√°rok mezõnye. N√©h√°ny pik√°nsabb produkci√≥r√≥l sz√≥lva: az erotikus nõi fak√≠rshow √©s a Chippendale-show sem hi√°nyozhat a mûsorb√≥l.  ForrŠs: B√©k√©s Megyei H√≠rlap 

Vissza a cikkekhez
Web oldal kťszŪtťs - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztťs
ProgramozŠs


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkŲtelezett a kulturŠlt italfogyasztŠs irŠnt.
Szeszesital fogyasztŠsŠt 18 ťv alatt nem ajŠnljuk.

KťrjŁk, adja meg ťletkorŠt!
Oldal elhagyŠsa