Bemutatkozó           Sajtófigyelő           Hírek-aktualitások           Képgaléria
2017. december 16. szombat -   Etelka, Aletta napja van - holnap Lázár, Olimpia napja lesz.         Sajtófigyelő

Almasört is csapolnak a fesztiválon
A Csabai Sörfesztivál és Csülökparádén egy nulladik napot is beiktattak a szervezők, kedden este a P. Mobil együttes koncertezik.
2008. 05. 27. 15:25

Bora Imre főszervező a mai tájékoztatón elmondta: szerdán délután az égből jön az első söröshordó, vagyis ejtőernyősök hozzák a hordót, aminek a tartalmát ingyen kimérik.A fesztivált hivatalosan szerdán 19.30 órakor Vantara Gyula, Békéscsaba polgármestere és dr. Róna Iván, a Magyar Turizmus Zrt. vezérigazgatója nyitja meg.

Bora Imre elmondta, szerdától vasárnapig 17 óráig ingyenes a belépés a városi sportcsarnoknál tartandó rendezvényre, aztán 400 forintot kell fizetni, de ezért minimum két élőkoncertet láthatnak, hallhatnak a megjelentek.

Angliából emeletes busz érkezik négyfajta sörrel, többek között almasörrel. Csülökből sem lesz hiány, például erdélyi különlegességeket vonultat fel egy székelyudvarhelyi csárda. A szombati csülökpörköltfőző-versenyre mintegy száz csapat nevezett. Bora Imre kiemelte: koncert nem marad el, ha  eső lenne, a csarnokban tartják meg.  Forrás: www.beol.hu - 2008. május 19. 

Vissza a cikkekhez
Web oldal készítés - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztés
Programozás


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt.
Szeszesital fogyasztását 18 év alatt nem ajánljuk.

Kérjük, adja meg életkorát!
Oldal elhagyása