Bemutatkozó           Sajtófigyelő           Hírek-aktualitások           Képgaléria
2018. szeptember 24. hétfő -   Gellért, Mercédesz napja van - holnap Eufrozina, Kende napja lesz.         Sajtófigyelő

Égbõl jön az elsõ hordĂł, almasört is csapolnak
A Csabai Sörfesztivál Ă©s CsĂĽlökparádĂ©n egy nulladik napot is beiktattak a szervezõk, ma este a P. Mobil egyĂĽttes koncertezik.
2008. 05. 27. 15:30
Bora Imre fõszervezõ a tegnapi tájĂ©koztatĂłn elmondta: szerdán dĂ©lután az Ă©gbõl jön az elsõ söröshordĂł, vagyis ejtõernyõsök hozzák a hordĂłt, aminek a tartalmát ingyen kimĂ©rik.

A fesztivált hivatalosan szerdán 19.30 Ăłrakor Vantara Gyula, BĂ©kĂ©scsaba polgármestere Ă©s dr. RĂłna Iván, a Magyar Turizmus Zrt. vezĂ©rigazgatĂłja nyitja meg. Bora Imre elmondta, szerdátĂłl vasárnapig 17 Ăłráig ingyenes a belĂ©pĂ©s a városi sportcsarnoknál tartandĂł rendezvĂ©nyre, aztán 400 forintot kell fizetni, de ezĂ©rt minimum kĂ©t Ă©lõ koncertet láthatnak, hallhatnak a megjelentek. AngliábĂłl emeletes busz Ă©rkezik nĂ©gyfajta sörrel, többek között almasörrel. CsĂĽlökbõl sem lesz hiány, pĂ©ldául erdĂ©lyi kĂĽlönlegessĂ©geket vonultat fel egy szĂ©kelyudvarhelyi csárda. A szombati csĂĽlökpörköltfõzõ-versenyre mintegy száz csapat nevezett. Bora Imre kiemelte: koncert nem marad el, ha esõ lenne, a csarnokban tartják meg. Ny. L. A szombati csĂĽlökpörköltfõzõ-versenyre mintegy száz csapat nevezett.

   Forrás: BĂ©kĂ©s Megyei HĂ­rlap - 2008. május 20. 

Vissza a cikkekhez
Web oldal készítés - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztés
Programozás


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt.
Szeszesital fogyasztását 18 év alatt nem ajánljuk.

Kérjük, adja meg életkorát!
Oldal elhagyása