Bemutatkozó           Sajtófigyelő           Hírek-aktualitások           Képgaléria
2017. december 16. szombat -   Etelka, Aletta napja van - holnap Lázár, Olimpia napja lesz.         Sajtófigyelő

Égből jön az első hordó, almasört is csapolnak
A Csabai Sörfesztivál és Csülökparádén egy nulladik napot is beiktattak a szervezők, ma este a P. Mobil együttes koncertezik.
2008. 05. 27. 15:30
Bora Imre főszervező a tegnapi tájékoztatón elmondta: szerdán délután az égből jön az első söröshordó, vagyis ejtőernyősök hozzák a hordót, aminek a tartalmát ingyen kimérik.

A fesztivált hivatalosan szerdán 19.30 órakor Vantara Gyula, Békéscsaba polgármestere és dr. Róna Iván, a Magyar Turizmus Zrt. vezérigazgatója nyitja meg. Bora Imre elmondta, szerdától vasárnapig 17 óráig ingyenes a belépés a városi sportcsarnoknál tartandó rendezvényre, aztán 400 forintot kell fizetni, de ezért minimum két élő koncertet láthatnak, hallhatnak a megjelentek. Angliából emeletes busz érkezik négyfajta sörrel, többek között almasörrel. Csülökből sem lesz hiány, például erdélyi különlegességeket vonultat fel egy székelyudvarhelyi csárda. A szombati csülökpörköltfőző-versenyre mintegy száz csapat nevezett. Bora Imre kiemelte: koncert nem marad el, ha eső lenne, a csarnokban tartják meg. Ny. L. A szombati csülökpörköltfőző-versenyre mintegy száz csapat nevezett.

   Forrás: Békés Megyei Hírlap - 2008. május 20. 

Vissza a cikkekhez
Web oldal készítés - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztés
Programozás


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt.
Szeszesital fogyasztását 18 év alatt nem ajánljuk.

Kérjük, adja meg életkorát!
Oldal elhagyása