Bemutatkozů           Sajtůfigyelű           HŪrek-aktualitŠsok           Kťpgalťria
2018. szeptember 24. hťtfű -   Gellťrt, Mercťdesz napja van - holnap Eufrozina, Kende napja lesz.         Sajtůfigyelű

Fesztiv√°l a s√∂rrel, par√°d√© a cs√ľl√∂kkel
Id√©n nyolcadik alkalommal rendezik meg a Csabai S√∂rfesztiv√°lt, amely tavaly √≥ta cs√ľl√∂kpar√°d√©val eg√©sz√ľlt ki, √≠gy komoly l√©p√©st tett a gasztron√≥mia ir√°ny√°ba.
2008. 06. 09. 15:52

Az id√©n hatnapos lesz a Csabai S√∂rfesztiv√°l √©s Cs√ľl√∂kpar√°d√©, elsõ alkalommal fordul elõ, hogy beiktatj√°k a nulladik napot, amely egy koncertet (P. Mobil) foglal mag√°ban

A szervezõ Bora Imre √ļgy fogalmazott az esem√©nyt megelõzõ keddi sajt√≥t√°j√©koztat√≥n: az a c√©l, hogy a Kolb√°szfesztiv√°l mellett megteremts√©k B√©k√©scsab√°n a m√°sik √≥ri√°si gasztron√≥miai fesztiv√°lt. A kor√°bban kiz√°r√≥lagos s√∂rfesztiv√°lt√≥l ez√©rt mozdult el a rendezv√©ny a cs√ľl√∂kpar√°d√©val a gasztron√≥mia ir√°ny√°ba.A rendezv√©ny teljes k√∂lts√©gvet√©se 25 milli√≥ forint, √©s mint elhangzott: az ilyen sz√≠nvonal√ļ esem√©nyeket m√°r nem lehet bel√©põd√≠j n√©lk√ľl megszervezni. Igaz, ez csup√°n 400 forint, √©s azokt√≥l k√©rik, akik 17 √≥ra ut√°n l√©pnek be a fesztiv√°lra. Az id√©n a fesztiv√°lt m√°jus 20-25-e k√∂z√∂tt bonyol√≠tj√°k le, amelyre a szervezõk k√∂zel 60 ezer l√°togat√≥t v√°rnak. Az idõj√°r√°sra tekintettel √ļgy alak√≠tott√°k ki a rendezv√©nyteret, hogy esõ ne zavarhasson meg egyetlen koncertet sem.

Mint Bora Imre elmondta: a csabai haz√°nk legnagyobb s√∂rfesztiv√°lja, √©s ezen fogy a legt√∂bb s√∂r. √Črdekes adal√©k, hogy ez√ļttal is 30-n√°l t√∂bb s√∂r k√∂z√ľl v√°laszthatnak a kil√°togat√≥k. A n√©gyfajta angol s√∂r kiv√©tel√©vel egy literben m√©rik a csapolt s√∂rt, √©s az √°rak 450 forintt√≥l indulnak.

Az idei fesztiv√°l abban sem k√ľl√∂nb√∂zik a kor√°bbiakt√≥l, hogy tartj√°k a napi k√©t koncertes √°tlagot. M√°sok mellett fell√©p a Republic, az Edda, a Bikini, Nagy Fer√≥ √©s a Beatrice, az Irigy H√≥naljmirigy, Korda Gy√∂rgy √©s Bal√°zs Kl√°ra. Mindezt Bora Imre azzal eg√©sz√≠tette ki, hogy olyan a megy√©bõl elsz√°rmazott elõad√≥kat h√≠vtak meg mint Bal√°zs Pali √©s Dina.

A Csabai S√∂rfesztiv√°l √©s Cs√ľl√∂kpar√°d√© megnyit√≥j√°n r√©szt vesz Gr√°f J√≥zsef agr√°rminiszter √©s dr. R√≥na Istv√°n, a Magyar Turizmus Zrt. vez√©rigazgat√≥ja. Bora Imre t√∂bbsz√∂r hangs√ļlyozta a keddi sajt√≥t√°j√©koztat√≥n: turisztikai esem√©nny√© √©s rendezv√©nny√© szeretn√©k emeli a fesztv√°lt.  ForrŠs: H√≠r6 - 2008.√°prilis 29. 

Vissza a cikkekhez
Web oldal kťszŪtťs - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztťs
ProgramozŠs


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkŲtelezett a kulturŠlt italfogyasztŠs irŠnt.
Szeszesital fogyasztŠsŠt 18 ťv alatt nem ajŠnljuk.

KťrjŁk, adja meg ťletkorŠt!
Oldal elhagyŠsa