Bemutatkozů           Sajtůfigyelű           HŪrek-aktualitŠsok           Kťpgalťria
2018. szeptember 18. kedd -   DiŠna napja van - holnap Vilhelmina napja lesz.         Sajtůfigyelű

VIII. Csabai S√∂rfesztiv√°l √©s Cs√ľl√∂kpar√°d√©
Az id√©n m√°jus 20-25-ig tart a fesztiv√°l- tudatta az OBJEKT√ćV H√≠r√ľgyn√∂ks√©ggel az MT Zrt.
2008. 06. 09. 16:17
M√°r hagyom√°nyosnak lehet tekinteni a 2001. √©vtõl megrendezett Csabai S√∂rfesztiv√°l √©s Cs√ľl√∂kpar√°d√©t, melyen sz√°mos s√∂rgy√°rt√≥ k√©pviselteti mag√°t √©s n√©pszerûs√≠ti a leg√ļjabb term√©keiket, illetve a m√°r ismert √©s megszeretett m√°rk√°kat is.

A rendezv√©ny c√©ljai k√∂z√∂tt szerepel kultur√°lt s√∂rfogyaszt√°s megteremt√©se √©s n√©pszerûs√≠t√©se, B√©k√©scsaba v√°ros idegenforgalmi k√≠n√°lat√°nak bõv√≠t√©se, a nemzetk√∂zi kapcsolatok erõs√≠t√©se, valamint gasztron√≥miai k√ľl√∂nlegess√©gek bevezet√©se.

A rendezv√©ny elsõ napj√°n a szok√°soknak megfelelõen az ejtõernyõs√∂knek k√∂sz√∂nhetõen az √©gbõl √©rkezik az elsõ s√∂r√∂shord√≥, melynek tartalm√°t ingyen m√©rik ki a l√°togat√≥k sz√°m√°ra.

A t√∂bb napos fesztiv√°l t√∂bb csemeg√©vel, k√ľl√∂nlegess√©ggel is szolg√°l. Rengeteg s√∂rrel ismerkedhetnek meg a l√°togat√≥k, √©s a s√∂rh√∂z kiv√°l√≥an illõ cs√ľl√∂krõl sem feledkeznek meg a szervezõk. Sõt az idei √©vben a sz√©kely, horv√°t szlov√°k konyha remekeivel is megismerkedhetnek a l√°togat√≥k. Magyarorsz√°g legl√°togatottabb S√∂rfesztiv√°lj√°n a a hagyom√°nyokhoz h√≠ven a s√∂rt 1 l-es √©s pintes kors√≥kb√≥l fogyaszthatj√°k a foly√©kony keny√©r szerelmesei. Igazi k√ľl√∂nlegess√©g lesz az az Angli√°b√≥l √©rkezõ 4 fajta s√∂r, ami egy igazi angliai emeletes buszban lesz kaphat√≥.

A k√∂z√∂ns√©get naponta √©lõ koncertek sz√≥rakoztatj√°k. Ezek mellett s√∂rh√∂z kapcsol√≥d√≥ versenyeken √©s vet√©lkedõk√∂n is r√©szt vehetnek a b√°trabb jelentkezõk.

A c√©g ezen a rendezv√©nyen sem feledkezik meg a j√≥t√©konykod√°sr√≥l. Mivel ezen idõtartam alatt szokott lenni a gyermeknap is, √≠gy a gyerekek k√ľl√∂nleges kedvezm√©nyekben r√©szes√ľlnek. K√ľl√∂nb√∂zõ programokat szerveznek a gyerekeknek √©s ingyen eb√©det is osztanak.

A rendezvényen ételkészítési bemutatókat tartanak Prohászka Béla Venesz-Díjas mesterszakács és szakácsmester barátainak részvételével.

Szombaton a bar√°ti t√°rsas√°gok√© a fõszerep, amikor is a Cs√ľl√∂kp√∂rk√∂lt fõzõ versenyen megmutathatj√°k, ki hogy b√°nik a fakan√°llal. Mivel igen nagy az √©rdeklõd√©s, k√©r√ľnk minden csapatot, hogy mielõbb jelentkezzenek!

Az elsõ h√°rom csapat p√©nzjutalomban r√©szes√ľl, de emellett sz√°mos k√ľl√∂nd√≠j is gazd√°ra tal√°l.

-legszebb asztal

-legötletesebben elkészített étel

-legillatosabb étel

-legízletesebb étel

-legjobb √°llag√ļ p√∂rk√∂lt

-legszebb sz√≠nû p√∂rk√∂lt

-legk√ľl√∂nlegesebb p√∂rk√∂lt.
  ForrŠs: OBJEKT√ćV H√≠r√ľgyn√∂ks√©g 2008. m√°jus 13. 

Vissza a cikkekhez
Web oldal kťszŪtťs - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztťs
ProgramozŠs


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkŲtelezett a kulturŠlt italfogyasztŠs irŠnt.
Szeszesital fogyasztŠsŠt 18 ťv alatt nem ajŠnljuk.

KťrjŁk, adja meg ťletkorŠt!
Oldal elhagyŠsa