Bemutatkozó           Sajtófigyelő           Hírek-aktualitások           Képgaléria
2017. december 16. szombat -   Etelka, Aletta napja van - holnap Lázár, Olimpia napja lesz.         Sajtófigyelő

VIII. Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé
Az idén május 20-25-ig tart a fesztivál- tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel az MT Zrt.
2008. 06. 09. 16:17
Már hagyományosnak lehet tekinteni a 2001. évtől megrendezett Csabai Sörfesztivál és Csülökparádét, melyen számos sörgyártó képviselteti magát és népszerűsíti a legújabb termékeiket, illetve a már ismert és megszeretett márkákat is.

A rendezvény céljai között szerepel kulturált sörfogyasztás megteremtése és népszerűsítése, Békéscsaba város idegenforgalmi kínálatának bővítése, a nemzetközi kapcsolatok erősítése, valamint gasztronómiai különlegességek bevezetése.

A rendezvény első napján a szokásoknak megfelelően az ejtőernyősöknek köszönhetően az égből érkezik az első söröshordó, melynek tartalmát ingyen mérik ki a látogatók számára.

A több napos fesztivál több csemegével, különlegességgel is szolgál. Rengeteg sörrel ismerkedhetnek meg a látogatók, és a sörhöz kiválóan illő csülökről sem feledkeznek meg a szervezők. Sőt az idei évben a székely, horvát szlovák konyha remekeivel is megismerkedhetnek a látogatók. Magyarország leglátogatottabb Sörfesztiválján a a hagyományokhoz híven a sört 1 l-es és pintes korsókból fogyaszthatják a folyékony kenyér szerelmesei. Igazi különlegesség lesz az az Angliából érkező 4 fajta sör, ami egy igazi angliai emeletes buszban lesz kapható.

A közönséget naponta élő koncertek szórakoztatják. Ezek mellett sörhöz kapcsolódó versenyeken és vetélkedőkön is részt vehetnek a bátrabb jelentkezők.

A cég ezen a rendezvényen sem feledkezik meg a jótékonykodásról. Mivel ezen időtartam alatt szokott lenni a gyermeknap is, így a gyerekek különleges kedvezményekben részesülnek. Különböző programokat szerveznek a gyerekeknek és ingyen ebédet is osztanak.

A rendezvényen ételkészítési bemutatókat tartanak Prohászka Béla Venesz-Díjas mesterszakács és szakácsmester barátainak részvételével.

Szombaton a baráti társaságoké a főszerep, amikor is a Csülökpörkölt főző versenyen megmutathatják, ki hogy bánik a fakanállal. Mivel igen nagy az érdeklődés, kérünk minden csapatot, hogy mielőbb jelentkezzenek!

Az első három csapat pénzjutalomban részesül, de emellett számos különdíj is gazdára talál.

-legszebb asztal

-legötletesebben elkészített étel

-legillatosabb étel

-legízletesebb étel

-legjobb állagú pörkölt

-legszebb színű pörkölt

-legkülönlegesebb pörkölt.
  Forrás: OBJEKTÍV Hírügynökség 2008. május 13. 

Vissza a cikkekhez
Web oldal készítés - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztés
Programozás


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt.
Szeszesital fogyasztását 18 év alatt nem ajánljuk.

Kérjük, adja meg életkorát!
Oldal elhagyása