Bemutatkozů           Sajtůfigyelű           HŪrek-aktualitŠsok           Kťpgalťria
2018. szeptember 24. hťtfű -   Gellťrt, Mercťdesz napja van - holnap Eufrozina, Kende napja lesz.         Sajtůfigyelű

Csabai s√∂rfesztiv√°l, cs√ľl√∂kpar√°d√©val
2008. 06. 11. 12:58

Keddtõl hat napon √°t a gasztron√≥mia ir√°nti elk√∂telezetts√©g√©rõl (l√°sd: kolb√°szt√∂ltõ verseny) ismert B√©k√©scsab√°ra a s√∂r √©s a cs√ľl√∂k kedvelõinek kiemelten √©rdemes ell√°togatniuk.

 A V√°rosi Sportcsarnok z√∂ld ter√ľlet√©n tal√°l otthonra az imm√°r nyolcadik alkalommal megrendez√©sre ker√ľlõ Csabai S√∂rfesztiv√°l √©s Cs√ľl√∂kpar√°d√©, amelyen sz√°mos s√∂rgy√°rt√≥ k√©pviselteti mag√°t, n√©pszerûs√≠tve leg√ļjabb term√©keit, illetve tov√°bbi fogyaszt√°sra biztatva a m√°r ismert m√°rk√°k kedvelõit. A szervezõk szerint persze nincs sz√≥ holmi tivorny√°r√≥l, a rendezv√©ny c√©ljai k√∂z√∂tt olyan, nehezen kifog√°solhat√≥ sz√°nd√©kok szerepelnek, mint a kultur√°lt s√∂rfogyaszt√°s megteremt√©se √©s n√©pszerûs√≠t√©se, B√©k√©scsaba idegenforgalmi k√≠n√°lat√°nak bõv√≠t√©se, a nemzetk√∂zi kapcsolatok erõs√≠t√©se, valamint gasztron√≥miai k√ľl√∂nlegess√©gek bevezet√©se. A nyit√≥napon - a m√°r kialakult szok√°soknak megfelelõen - ejtõernyõs√∂k k√∂zremûk√∂d√©s√©vel az √©gbõl √©rkezik az elsõ s√∂r√∂shord√≥, melynek tartalm√°t ingyen m√©rik ki a l√°togat√≥knak. A s√∂r√∂ket a hagyom√°nyokhoz h√≠ven egyliteres √©s pintes kors√≥kb√≥l fogyaszthatj√°k a vend√©gek, az Angli√°b√≥l √©rkezõ n√©gyfajta s√∂rt egy igazi, londoni emeletes buszban csapolj√°k a foly√©kony keny√©r bar√°tainak.

A t√∂bbnapos fesztiv√°l alatt a s√∂rh√∂z kiv√°l√≥an illõ cs√ľl√∂knek is m√©lt√≥ helyet biztos√≠tanak a szervezõk. Sõt az idei fesztiv√°lon a sz√©kely, a horv√°t √©s a szlov√°k konyha remekeivel is megismerkedhetnek a l√°togat√≥k. A rendezv√©nyen √©telk√©sz√≠t√©si bemutat√≥kat tartanak Proh√°szka B√©la Venesz-d√≠jas mesterszak√°cs √©s szakt√°rsai r√©szv√©tel√©vel. Szombaton a cs√ľl√∂kp√∂rk√∂lt-fõzõ versenyen k√ľl√∂nb√∂zõ bar√°ti t√°rsas√°gok mutathatj√°k meg, melyik csapat hogyan b√°nik a fakan√°llal.

A k√∂z√∂ns√©get naponta √©lõ koncertek sz√≥rakoztatj√°k. Ezek mellett s√∂rh√∂z kapcsol√≥d√≥ versenyeken √©s vet√©lkedõk√∂n is r√©szt vehetnek a b√°trabb jelentkezõk. Mivel vas√°rnap tartj√°k a gyermeknapot is, a gyerekek k√ľl√∂nleges kedvezm√©nyekben r√©szes√ľlnek - persze nem a s√∂r vonatkoz√°s√°ban...  ForrŠs: N√©pszabads√°g 

Vissza a cikkekhez
Web oldal kťszŪtťs - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztťs
ProgramozŠs


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkŲtelezett a kulturŠlt italfogyasztŠs irŠnt.
Szeszesital fogyasztŠsŠt 18 ťv alatt nem ajŠnljuk.

KťrjŁk, adja meg ťletkorŠt!
Oldal elhagyŠsa